ILYEN VOLT, ILYEN LETT GALÉRIA

Új frizura új nő! -Szokták mondani, nem véletlenül! Egy jól megválasztott hajszín, egy előnyös frizura csodákra képes! Megfiatalít, megszépít, és akár kilókkal is kevesebbnek mutat!  Az itt következő képeken láthatod, hogy ilyen volt, és ilyen lett az a néhány vállalkozó kedvű hölgy, aki elvállalta a szereplést a nyilvánosság előtt.

ilyen volt - ilyen lett Krisztina

Krisztina

Krisztina egyáltalán nem viselt sminket. Mivel a szempillái színtelenek, ezért szinte nem is látszottak a szemei. A szemöldöke ritkás, túl rövid volt.

Mivel Krisztina egy Hideg tél típus, így egy picit erősebb sminket is elvisel az arca. A szemöldökét kiigazítottuk és meghosszabbítottuk, majd a szemét kihangsúlyoztuk. Így a tekintete vonzó, és hangsúlyos lett.

ilyen volt ilyen lett Anita

Anita

Anita vörös volt, amikor megismerkedtünk. Nagyon szép,  erőteljes, és határozott volt a választott színvilága, amely azonban elnyomta a saját természetes színeit.

Mivel Hideg nyár csoportba tartozik, így a platinaszőke haj mellett döntöttünk. Ez a hajszín megadja neki azt a légiességet, amely kiemeli a ragyogó rózsás bőrét, és személyiségének finomságát.

ilyen volt - ilyen lett Marcsi

Marcsi

Marcsinak balra fésült frufruja volt ami nem volt előnyös a számára. Halvány, pasztell ruhákban járt, ami Hideg tél lévén sápasztotta az arcát.

Egy lépcsőzetes vágással, és jobbra fésült frufruval sokkal harmonikusabb lett az arca. A ruhatárát kicseréltük erőteljes, téli színekre. Ez felerősíti a saját, erőteljes színeit, amitől ragyogóvá válik a megjelenése.

Ilyen volt - ilyen lett Anikó

Anikó

Anikónak természetes vörös haja van. Magas a homloka, amit a jobbra fésült választék nagyrészt szabadon hagyott. A frizura teljes egészében megmutatta a füleit is.  Valahogy nagyon csupasznak hatott az arca a lesimított frizurával.

A hajszínt meghagytuk, csak egy kis fényt kapott, és egy homlokba hulló frufrut vágtunk neki, ami szépen keretezi az arcát. Oldalt csak a fülcimpák alja látszik ki a frizurából, így arányosabbá váltak a vonásai.

ilyen volt ilyen lett Zsuzsa

Zsuzsa

Zsuzsa 154 cm, így a majdnem vállig érő haja még alacsonyabbnak mutatta. Sminket nem nagyon viselt eddig, így a nagyon kék szeme nem tudott érvényesülni.

Zsuzsánál a jelszó a "fel!" lett. Sokkal rövidebb, lépcsősre vágott frizurát kapott, amely a fejtetőn még meg is van emelve kissé. Ez a frizura sokkal magasabbnak mutatja. Egy erős fekete szemsminket készítettünk neki, mivel Élénk tél típus, így a ragyogó kék szemei még kékebbnek látszanak.

ilyen volt - ilyen lett Lívia

Lívia

Lívia a tanácsadásra Meleg őszként érkezett, vöröses barna hajjal, és az Ősz típusokra jellemző szeplős arccal. A sötét ruhaszíne és a haja nagyon öregítette, az összes ránca meglátszott rajta.

Hamar kiderült azonban, hogy valójában Világos tavasz típus. Világos, rövid hajjal majd 10 évvel fog fiatalabbnak látszani. (Jelenleg még a hajszín váltás első fázisában van) A Tavaszhoz illő, meleg színekben még a szeplői is majdnem eltűntek, és a ráncai is kisimultak.

ilyen volt- ilyen lett Andrea

Andrea

Andreának magas homloka van, és a régi frizurája ezt nagyon kiemelte. Elvonta a figyelmet a bájos arcáról. A melírozás megöregítette, a haját inkább őszülőnek mutatta.

A homlokba fésült frizura, a sötétebb, egyenletes hajszín szépen keretezi az arcát, a szemeire terelve a figyelmet. Az előnyös ruhaszínek harmonizálnak az arcával.


Ha szeretnél te is megújulni, és kíváncsi vagy, hogy mi állna jól neked

Egy Stílustanácsadás során megismerheted a benned rejlő lehetőségeket.

Érdekel! 

Ilyen volt, ilyen lett - virtuális frizura galéria

Van egy kiváló online program, a www.taaz.com , amelyen élethű frizurákkal lehet kipróbálni, hogy milyen lennél másmilyen hajszínnel, vagy frizurával. Ez az összeállítás is ezzel a programmal készült, amelyen egy virtuális lányt mutat különféle frizurákban és sminkekben.

taaz frizurák 2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.