VENDÉG VÉLEMÉNYEK A STÍLUSTANÁCSADÁSRÓL

Régi vágyam teljesült, mikor születésnapomra kértem magamnak egy stílustanácsadást gardrób mustrával egybekötve. Egész napos kemény munka volt, és utána éjszakai pakolással, szortírozással járt, de nagyon megérte! Adott fodrász tanácsokat, frizura ötleteket, hajszín javaslatot, szemüveg tippet, bőrtípusnak megfelelő arckrémet javasolt. Átválogatta a sminktől az övekig, kabátokig, táskákig, cipőkig az egész ruhatáramat. Az, amit Kati adott, amilyen gondos, és alapos volt, az az, amire MINDEN NŐNEK szüksége van egyszer az életben, mert alapjaiban változtatja meg a magunkról alkotott képet! :-). Odaadás, figyelem, segítés, terelgetés. Külső, és utána belsővé váló rendszer is egyben. MEGFIZETHETETLEN segítség MEGFIZETHETŐ áron! Én fanatikus lettem, mindent elolvastam, amit küldött, írt, több mint 300 oldalnyi anyagot, aminek minden oldala hasznos tanítás. Bátran mondom, hogy átalakult az egész látásmódom! Utána még elmentem színeket gyakorolni Katihoz, festeni, megérteni, megérezni, megtanulni, melyik a hideg, melyik a meleg szín. Nagyon élveztük a kisfiammal közösen a közös festegetést! Kati pedig türelmes volt hozzánk végtelenül! :-)Egy boltban most már nincs hezitálás, gyakorlatilag kiürült a választék, és csak egy-két darab szólít meg, és még azt sem kell azonnal megvenni, hanem otthon végiggondolni, hogy tényleg szükséges-e.  A melleim nagyobbnak látszanak pusztán csak a melltartó cseréje által! Komolyan!  Ez önbizalmat adott, ezért mondom, hogy a “STÍLUSTANÁCSADÁS” program átalakít nem csak kívül, hanem belül is. Sokkal többet hordok szoknyát, ruhát, őszintén megdicsérnek a kollégáim! És van, aki észre is vette a „finom hangolás”.  Mindenkinek szeretettel ajánlom azóta is! Őszintén! 🙂

Katival a “Nőnek lenni jó!” táborom szervezése során -egy nagyon kedves barátnőm javaslatára – vettem fel a kapcsolatot. Szerettem volna segítséget nyújtani a táborlakóknak a hozzájuk illő stílus kiválasztásában. Persze a kíváncsiság hajtott, így a tábor előtt elhívtam magamhoz Katit, rendezze át a gardróbomat. Kati tudása, őszintesége, humora magával ragadott! A ruhatáram 80%-ától megszabadított, amit egyáltalán nem sajnáltam! Kiárusítást szerveztem a vendégeimnek, akik boldogan viselik azokat a darabokat, amik nem illettek a koromhoz, a színvilágomhoz, nekik pedig jól áll! Azóta már 2x voltunk vásárolni, ahol fáradhatatlanul válogatta a hozzám leginkább illő ruhákat, kiegészítőket! Felemelő érzés az, hogy behunyt szemmel kinyitva a gardróbomat, bármit felvehetek a ruhatáramból, jól nézek ki! A tábor színvonalát is jelentősen emelte Kati sok-sok jótanácsa, azóta megy a szervezés, hogy többen összeállva, elhívják őt több napra, s utána a stúdióban ruhabörzét tartunk! Katinak köszönhetően új színekkel gazdagodott a ruhatáram, és nagyon sokat tanultam tőle, mire kell figyelnem vásárláskor! Hálás vagyok neki, és a barátnőmnek, hogy megismerhettem, és hogy öltözködéskor az a legnagyobb “problémám”, hogy “Mit vegyek fel?” De nem azért, mert nincs egy normális cuccom, hanem, mert annyi szép holmim van, nehéz választani közülük! Megtanultam, hogy a “majdnemjó” nem jó,  úgysem fogom hordani, csak a tökéleteset szabad megvenni! Kati tanácsai óta még jobban érzem magam a bőrömben! Mert “Nőnek lenni jó!”

Amikor először vettem részt Kati stílustanácsadásán, akkor még nem is gondoltam, hogy ez mennyire meg fogja változtatni az életemet. Szinte nem telik úgy el nap, hogy ne kamatoztatnám az ott tanultakat. Bár először kétkedve fogadtam a számomra új infókat, de Ő végtelen türelemmel, kedvesen és sok-sok tudással támasztotta alá érveit. Ma már tudom, hogy mindenben igaza volt. Azóta is az Ő tanításait követem. Mindig könnyedén és tudatosan vásárolok, így elmondhatom, hogy sokszorosan megtérült ez a befektetésem. Arról már nem is szólva, hogy mindig úgy indulok el otthonról, hogy tudom, minden rendben van rajtam. Ez nagyon jó érzés!!! Azt az egyet viszont sajnálom, hogy nem jóval korábban hozott össze vele a sors.:)

One thought on “VENDÉG VÉLEMÉNYEK A STÍLUSTANÁCSADÁSRÓL

  1. Én egy fiatalabb korosztályhoz tartozom Kati legtöbb kliensénél. Jelenleg egyetemista vagyok, és a nagynénémtől kaptam születésnapi ajándékként, hogy részt vehettem a stílustanácsadáson.
    Ezelőtt sokszor, sokat törtem a fejem azon, hogy vajon milyen színek állhatnak jól nekem, mert az internetes blogok és cikkek alapján soha nem sikerült besorolnom magam semmilyen csoportba. Katival is sokáig elemezgettük a színeimet, mire kiderült, hogy az élénk tavasz típusba tartozom. Amióta megkaptam a kis színskálámat, sokkal könnyebb, gyorsabb, egyszerűbb a vásárlás. Nem pazarlok időt olyan színekre és árnyalatokra, amik semmiképpen sem előnyösek számomra, valamint a fazonokat is ügyesebben válogatom Katinak köszönhetően. Sok újdonság derült ki számomra a saját testalkatommal kapcsolatban is, és ezek szintén megkönnyítik a shoppingtúrák menetét. Nagyon hálás vagyok a tanácsokért, hiszen így a gardróbom egységesebb, átláthatóbb lett, és a megvásárolt darabokat is sokkal könnyebben kombinálom.
    Mindenkinek bátran ajánlom Kati szolgáltatásait, hiszen iszonyatosan lelkes, rendelkezik azzal a szakértelemmel és érzékkel amit a munkája megkíván, és ezen felül egy nagyon kedves, aranyos személyiség is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.