VÁSÁRLÁS STÍLUSTANÁCSADÓVAL / V.I.P. VÁSÁRLÁS

Szeretnélek tájékoztatni, hogy 2019 január 1-től már csak a már meglévő vendégeimnek vállalok közös vásárlást.

Új megrendelést a vásárlásra már nem lehet nálam kérni.

 

vásárlás stílustanácsadóval

A Gardróbrendezés során átválogatjuk a ruhatáradat, és nagy valószínűséggel nem sok minden fog maradni benne. Szükségessé válhat tehát, hogy valódi megújítást vigyél végbe a ruhatáradban is. A legjobb módja ennek, ha egy közös vásárlás során a tanácsadáson megszerzett elméleti tudást a gyakorlatban kamatoztatod. Egy ilyen "vásárlás stílustanácsadóval" program során, ha szerencsénk van, akkor kb. 10-25 darab ruhával térhetsz majd haza.

Mindent megveszünk, ami jó rád?

Egy, vagy több megbeszélt boltba elmegyünk, és minden kiválasztott, jónak gondolt darabot felveszel, amit aztán kielemzünk, hogy mitől előnyös, vagy előnytelen. Megmutatom, hogy hogyan tudsz jól vásárolni, mire kell figyelni a próba során. Csakis azokat a darabokat érdemes megvenned, amelyeket ha felveszel a "Hűha, de szuper!" érzés fog el. Tehát a tökéletes, színtípusodnak megfelelő, testalkatodat a lehető legjobban formázó, és a stílusodba passzoló darabokat fogom ajánlani. Semmi szükséged nincs arra, hogy még egy csomó unalmas, "éppenséggel jó" darabot vigyél haza. Természetesen a döntés a tiéd! Ha én javaslok valamit, de te nem szerettél bele, akkor nem kell megvenned, illetve ha én lebeszélnélek valamiről, attól még megveheted, ha szeretnéd.

Természetesen egy kicsit kimozdítlak a komfort zónádból, amit nélkülem talán soha nem tennél meg, és olyan darabokat is kiválasztok, amelyekhez te soha nem nyúltál volna eddig. Miért jó ez? Mert az eddigi megszokott színeidhez és fazonjaidhoz kerülnek újak, friss fuvallatot hozva a ruhatáradba. Rájössz majd, hogy egyik, vagy másik eddig elkerült fazon milyen jól is áll! Így igazi megújuláson mehetsz át, kihozva magadból a legtöbbet.

Miért csak a Stílustanácsadás után érdemes vásárolni menni?

Annak semmi értelme, hogy csak úgy elmenjünk vásárolni. Én ugyan összeválogatnám neked a szép darabokat, de sem te, sem én nem tudnánk, hogy vajon hozzád illőek-e valójában? Csak a Stílustanácsadás során derül ki, hogy milyen színtípus vagy, és milyen a testalkatod.  Itt érted meg azt, hogy miért éppen azok a ruhák lesznek előnyösek, amik, ezért csak a szabályok megismerése után tudsz majd tudatosan, jól vásárolni. A cél az, hogy nélkülem, önállóan is tudj majd szuper darabokat venni a későbbiekben.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha utálsz vásárolni, és fáraszt az órákon át tartó válogatás

A V.I.P. Vásárlás egy kényelmes  vásárlási mód lehet a számodra. Egy ilyen vásárlásnál neked ott sem kell lenned  a válogatásnál! Én válogatok helyetted, és összegyűjtök minden olyan ruhadarabot, ami előnyös lehet színben, fazonban és stílusban. Neked csak a próbára kell megérkezned, és csak fel kell venned a kiválasztott, neked is tetsző darabokat. Ráadásul a V.I.P. Vásárlás nem is kerül többe a sima, közös vásárlásnál!

Mennyi időt vesz igénybe egy ilyen közös bevásárlás?

Ez attól függ, hogy mit szeretnél venni? Ha csak egy nadrágra van szükséged, az nem tart tovább fél óránál. Ha komplett szezonális bevásárlást szeretnél, az kb 5-6 órát vesz igénybe. Ha csak egy boltba beszaladunk, az sokkal gyorsabban megvan, mintha egy teljes plázát végigjárunk. Ha egy turi teljes készletét átnézzük, az több óra, míg ha csak egy-két dolog hiányzik a ruhatáradból, az hamar megvan.

Mennyibe kerül a Vásárlás stílustanácsadóval?

A vásárlás óránkén 5.000 Ft-ba kerül, hét közben ugyanúgy, mint hétvégén.


Iratkozz fel a hírlevélre!

A feliratkozás mellé ajándékot is kapsz! Küldök neked tanácsokat és tippeket az életkorodhoz illő öltözködésről.

Feliratkozom!


női ruha vásárlás

A ruhavásárlás 10 aranyszabálya

Elolvasom!


tennivalók a próbafülkében

Tennivalók a próbafülkében

Elolvasom!


használt ruha vásárlás eredménye

A sikeres használt ruha vásárlás receptje

Elolvasom!Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük