STÍLUSTANÁCSADÁS TÁRSKERESŐ NŐK RÉSZÉRE

Társkereső vagy? Próbálkozol egy ideje, hogy megtaláld az igazit, de valahogy soha nem a megfelelő férfiak találnak meg? A társkereső oldalakon fent vagy, de vagy nem ír senki, vagy az első randikon nem jutsz túl? Mi lehet a baj? Lehetséges, hogy a megjelenésed nem tükrözi hűen azt, aki te vagy, így nem a hozzád illő férfiak érdeklődnek irántad! Az is lehet, hogy a társkeresőbe felrakott képeid nem jók, így esélyed sincs, hogy rád kattintsanak!

Ne keseredj el, van megoldás!

Stílustanácsadás társkereső nőknek

Ez egy 5-6 órás találkozó, amelynek során megtanítlak minden apró fortélyra, hogy hogyan hozd ki magadból a vonzó nőt, és hogyan tálald ezt a társkereső oldalakon, vagy a randevúkon. Mert sajnos nem elég értékesnek lenni, értékesnek ÉS VONZÓNAK is kell látszani! Manapság a külcsín nagyon fontos! Egy rosszul megválasztott profilkép, vagy egy nem én-azonos öltözködés rontja az esélyeidet a megfelelő társ megtalálására. Tehát nagyon fontos, hogy tudatosan építsd fel a megjelenésedet.

A találkozó folyamán megállapítjuk a színtípusodat, kielemezzük a testalkatodat, és megbeszéljük, hogy mi a legelőnyösebb ruha és hajszín a számodra, milyen fazonokban látszol a legcsinosabbnak. Megtaláljuk a stílusodat, hogy pont azt mutasd a külvilág felé, aki te vagy. Ezután pedig megbeszéljük, hogy mi lehetett az oka a sikertelenségnek, és hogyan tudod a társkereső férfiak figyelmét elnyerni. Megtanítlak a jó társkereső profilkép kiválasztására, és a összeállítjuk a "randizós szetteket" is. Mutatok trükköket a jó testbeszédre, és a magabiztos, vonzó kisugárzás elérésére.

A "Stílustanácsadás társkereső nőknek" tréning ára: 16.000 Ft

Helyszíne megbeszélés szerint.

Rossz profil képek egy társkereső oldalra

A képek forrása: Google

Ha van kérdésed, vagy szeretnél megrendelni a Párkereső stílustanácsadást, akkor írj nekem itt!

stílustanácsadás társkereső nőknek 2

Hogyan öltözz az életkorodhoz illően?

Iratkozz fel a hírlevelemre, és ajándékba megkapod az öltözködési tanácsaimat!

Kérem az ingyenes anyagot!Ha tetszik, akkor osszad meg a barátaiddal!