ÜZLET

Ott állsz boltban, az üzlet tele ruhákkal, de fogalmad nincs, hogy melyik színt válasszad? Szeretnél egy  praktikus segítséget a vásárlásaidhoz, ami segít abban, hogy biztosan a legelőnyösebb színű ruhadarabokat és kiegészítőket vedd meg?

Ha tudod, hogy melyik színtípusba tartozol, akkor válaszd ki a listából a megfelelőt! A színpaletta strapabíró, a táskádban elfér, nem szakad, nem gyűrődik. 210 x 100 mm nagyságú, laminált. A színtípusod 29 legszebb színét, és a neked való fémékszer színét mutatja.

Válaszd ki a kívánt színpalettát! A képre kattintva további információkat találsz, vagy kattints a “Kosárba rakom” gombra, és válaszd ki a darabszámot. A megrendelés után kapsz majd egy levelet, amelyben az utaláshoz szükséges adatokat fogod megtalálni.  A pénz megérkezése után  a megrendelt palettát  3 munkanapon belül postára adom. A házhoz szállítás ingyenes mindenhová!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted a fannykata@t-online.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a a termék megrendelésével Soós Katalinnal (2030 Érd Bagoly u. 38, adószám: 68639871-1-33, cégjegyzékszám: 52034703) kötöd.

Összesen 15 találat