ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS

Szeretnél egy stílustanácsadást, de most nem találkozhatunk személyesen?

Esetleg távol élsz tőlem, vagy nincs anyagi lehetőséged arra, hogy az útiköltséggel növelt tanácsadást kifizesd?

A MEGOLDÁS

AZ ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS!

online stílustanácsadás gardrób s

MIÉRT ÉRDEMES ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁST RENDELNED?

 OLCSÓBB, MINT A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS!

Nem kell útiköltségre költened, és nem kell utaznod sem! Ráadásul az online tanácsadás árai olcsóbbak!

SOKKAL BIZTONSÁGOSABB!

Garantáltan nem kapunk el egymástól semmilyen  vírust sem bacilust! Az utazás elmaradása miatt biztos, hogy mástól sem kapunk el semmit!

NEM MARADSZ LE SEMMIRŐL!

Megkapod azokat az infó anyagokat, mint a személyes tanácsadásnál, és minden kérdésedre ugyanúgy választ kapsz!

KEVÉSBÉ STRAPÁS!

Nem kell külön készülnöd a tanácsadásra, nem kell korán felkelned, hogy hozzám utazz, és nem kell korán felkelned, hogy kitakarítsd a lakást, ha én megyek hozzád.

LÉNYEGESEN KÉNYELMESEBB!

Az otthonodban tudsz részt venni a tanácsadáson, minden külön szépítkezés nélkül. Akár az ágyban heverészve is követhetsz engem.

KÜLFÖLDRŐL IS JELENTKEZHETSZ!

Nincs távolság többé! A világ bármelyik sarkából igénybe veheted a szolgáltatást! Nem kell iderepülnöd, mégis tudunk találkozni!

HOGYAN ZAJLIK AZ ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS?

Csupán egy laptopra, vagy egy asztali számítógépre van szükséged, és hozzá egy webkamerára, meg egy gyors internet vonalra! A Skype, vagy a Zoom programon keresztül látjuk és halljuk egymást, ugyanúgy, mintha egy helyiségben lennénk!

A lakásod kényelmében meg tudom nézni a testalkatodat, meg tudod nekem mutatni a ruhatáradat, én pedig a kamerán keresztül meg tudlak tanítani arra, hogy mi áll igazán jól neked.

online stílustanácsadás képernyő s

Milyen online stílustanácsadás csomagokat lehet választani?

LEGYEN A LEGSZUPEREBB FRIZURÁD!

A LEGELŐNYÖSEBB FRIZURA KIVÁLASZTÁSA

Megnézzük, hogy milyen az arcformád, és segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb frizurát. Kapsz képes frizuraötleteket is. Ha ismered a színtípusodat, akkor hajszín javaslatokat is adok a legelőnyösebb hajszínre.

1-2 óra  Ára 10.000 Ft


A JÓ SZEMÜVEG ÖLTÖZTET!

A HOZZÁD ILLŐ SZEMÜVEG MEGHATÁROZÁSA

Megállapítjuk, hogy az arcformádhoz és a személyiségedhez milyen fazonok lennének a legelőnyösebbek. Átnézzük az összes szemüvegedet és napszemüvegedet, mindet felpróbálod, és kiválasztjuk az előnyöseket. Képes javaslatokat kapsz a legjobb fazonokhoz.

1-2 óra  Ára 10.000 Ft


A KÉNYELMES ÉS SZEXIS MELLTARTÓ TITKAI

A TÖKÉLETES MELLTARTÓ KIVÁLASZTÁSA

Megbeszéljük, hogy a mellformádhoz, a testalkatodhoz, és az életviteledhez milyen melltartók a legjobbak. Öltözködési ötleteket adok a legelőnyösebb fazonokhoz. Átnézzük az összes melltartódat, kiválasztjuk a jókat.

1,5-2,5 óra   Ára 10.000 Ft


LEGYÉL CSINOS, ÉS MAGABIZTOS!

A TESTALKATODHOZ ILLŐ ÖLTÖZKÖDÉSI TANÁCSOK

A testalkatodat megnézzük, megállapítjuk, hogy melyik típusba tartozol, és ennek megfelelően megbeszéljük, hogy hogyan öltözz a lehető legcsinosabban. Képes tanácsokat is küldök ennek bemutatására. Megbeszéljük az alap öltözködési szabályokat is, hogy mire figyelj, mit kerülj el, mit hangsúlyozz ki.

2-3 óra   Ára: 25.000 Ft


A STÍLUSOS ÖLTÖZKÖDÉS MEGTANULHATÓ!

TALÁLJUK KI A STÍLUSODAT, VALÓSÍTSD MEG MAGAD A SEGÍTSÉGEMMEL!

A tanácsadás során rátalálsz majd a saját stílusodra, és megtanulod, hogy a személyiségedet hogyan tudod megmutatni az öltözködéssel. Felállítjuk a stílustérképedet, és azt is megbeszéljük, hogy hogyan hogyan párosíts különböző stílusú ruhadarabokat. Rengeteg képpel segítlek a stílusod megismerésében.

1,5-2,5 óra Ára 15.000 Ft


ÖRÖMTELI, HASZNÁLHATÓ GARDRÓB? IGEN!

A GARDRÓBOD ÁTVIZSGÁLÁSA ÉS KISZELEKTÁLÁSA

Átnézzük a ruhatáradat, és kiválasztjuk a számodra legelőnyösebb darabokat. Mindent felveszel, és megnézem, hogy előnyös-e neked. Megbeszéljük, hogy mire volna még szükséged. Szetteket is összeállíthatunk, ha szeretnéd. (A tanácsadás során a ruhaszínekkel nem foglalkozunk! Erre egy későbbi találkozó során kerülhet sor.)

1-6 óra a ruhatárad méretétől függően  Ára: 10.000 Ft/ óra


ÉREZD MAGAD FANTASZTIKUSAN A BŐRÖDBEN!

MINDEN EGYÜTT

Ez egy gardrób rendezés nélküli csomag, amelyben testalkatod elemzése, a Neked előnyös fazonok, a jó frizura, az előnyös szemüveg, a tökéletes melltartó, és a hozzád illő smink megbeszélése van benne, valamint a Te saját stílusod megtalálása a Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer felhasználásával. Ebben a csomagban nincsen színtesztelés! Kb. 3-4 óra

Az ára: 45.000 Ft


LUXUS KÉNYEZTETÉS FELSŐFOKON!

MINDENT MEGTUDSZ MAGADRÓL, ÉS MÉG A GARDRÓBODAT IS MEGÚJÍTJUK

Ebben az Alap csomagon kívül még a gardróbodat is átnézzük. Kb. 7-8 óra a ruhatárad nagyságától függően.

Ára: 60.000 Ft

Mindegyik csomaghoz fogsz kapni még rengeteg írott, és képes  információt is!

KÉRHETŐ SZÍNTANÁCSADÁS IS?

Én nem vállalok kétséges távdiagnózist a színtípusokat illetően, így a színtípus megállapítása az online csomagokból kimarad. Ezt egy későbbi személyes találkozón bepótolhatjuk majd, ha kívánod. Ebben az esetben a személyes találkozón a színelemzés csak 15.000 Ft-ba fog kerülni.

MIT MONDTAK MÁSOK AZ ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁSRÓL?

" 2020 szeptember 5-6.-án egy szuper hétvégét töltöttünk együtt online egyéni stílus tanácsadással, utána pedig gardrób rendezéssel. Egyáltalán nem hiányzott a személyes jelenlét, gördülékenyen haladtunk végig. Ajánlom Mindenkinek, aki bizonytalan abban, mit és hogyan viseljen, mi áll jól neki, miben ragyog, vagy csak úgy érzi nincs egy rendes gönce sem, amit felvegyen, miközben a ruhásszekrény roskadásig tele! Nagyon sok hasznos tanácsot, ötletet, információt kaptam. Kati egy igazi PROFI!  - E. Zsófia"

"Kedves Kati!
Ez a nap egy szempillantás alatt elrepült. Bevallom, tartottam a Skype-os megoldástól, nekem nagyon fontos a közvetlen, személyes kontaktus. A mai nap tapasztalata azonban az, hogy megfelelő profizmussal - tudással, személyiséggel, kommunikációval - ez a módszer 80 százalékos hatékonysággal működik a személyes találkozáshoz képest.Nagyon sokat kaptam, tanultam, tapasztaltam, és nagyon el is fáradtam. Egy nagyon intenzív, tempós, tartalmas bő kilenc órát töltöttünk el együtt. Sokkal többet kaptam Tőled, mint amire számítottam, mint amit ez a csomag hivatalosan tartalmaz.
Köszönök mindent! Szeretettel: Emi"

" 2020. március 26-án volt az online stílustanácsadásom, ahol rengetek információt osztottál meg velem. Azt gondoltam/gondolom, hogy az életkor előre haladtával már nagyrészt kialakul, hogy milyen színek, stílusok állnak jól, de még így is sok új dolgot tanultam tőled. Megtudtam, hogy milyen a testalkatom, és ehhez milyen fazonok állnak jól, és miért. Gardróbrendezés során pontosan rávilágítottál a különböző szabásvonalak előnyére és hátrányára. Az online tanácsadás kritikus pontjának a sminktanácsadást tartottam, hisz itt volt mit még tanulnom, de ezt is érthetően elmagyaráztad, rutinosan levezényelted. Nagy élmény volt a veled töltött idő, személyiséged, szakmai tapasztalatod még online is magával ragadó volt. Ez a nap tényleg csak rólam szólt, hisz az alkat, stílus, smink és haj mellett az élet egyéb területeiről is könnyedén tudtunk beszélgetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom: az életben egyszer ezt ki kell próbálni, és jobb előbb, mint utóbb." - Kozma Lajosné Márti

"Online egyéni tanácsadáson vettem részt gardrób rendezéssel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon profi volt, nagyon személyre szabott, nem általánosító. Várom, hogy személyesen is találkozhassunk majd a szín tanácsadáson! " - László Ágnes

Használd ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

Rendeld meg még ma az online stílustanácsadást!

MEGRENDELEM A TANÁCSADÁST!

Mivel az oldal jelenleg technikai fejlesztés alatt van, így a kapcsolati formulák most sajnos nem elérhetőek. Ezért a megrendelési szándékod esetén kérlek írj emailt a fannykata(kukac)t-online címre, vagy hívj a 30/9788-571 telefonon!

Szeretettel várom a jelentkezésed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük