ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS

Szeretnél egy stílustanácsadást, de távol élsz tőlem, vagy nincs lehetőség arra, hogy személyesen találkozzunk? Az online stílustanácsadás segítségével ugyanúgy megismerheted a Neked legelőnyösebb fazonokat és stílusokat, mint egy személyes találkozón. Sőt, még a ruhatáradat is át tudom nézni!

online stílustanácsadás képernyő s

HOGYAN ZAJLIK AZ ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS?

Csupán egy laptopra, vagy egy asztali számítógépre van szükséged, és hozzá egy webkamerára, meg egy gyors internet vonalra! A lakásod kényelmében meg tudjuk nézni a frizurádat, a testalkatodat, meg tudod nekem mutatni a ruhatáradat, én pedig itthonról el tudom mondani a Rád vonatkozó öltözködési szabályokat, és praktikákat. Így hiába vagyunk személyesen távol egymástól, de a technika segítségével mégis olyan lesz, mintha egy szobában lennénk.

MILYEN ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS CSOMAGOKAT LEHET VÁLASZTANI?

ONLINE ALAP CSOMAG

Ez egy gardrób rendezés nélküli csomag, amelyben testalkatod elemzése, a Neked előnyös fazonok, a jó frizura, az előnyös szemüveg, és a hozzád illő smink megbeszélése van benne, valamint a Te saját stílusod megtalálása a Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer felhasználásával. Kb. 4-5 óra

Az ára: 30.000 Ft

 

ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS EXTRA CSOMAG

Ebben az Alap csomagon kívül még a gardróbodat is átnézzük. Kb. 7-8 óra a ruhatárad nagyságától függően.

Az  ára: 50.000 Ft

Mindegyik csomaghoz fogsz kapni még rengeteg írott, és képes  információt is!

MI NINCS BENNE A CSOMAGOKBAN?

Én nem vállalok kétséges távdiagnózist a színtípusokat illetően, így a színtípus megállapítása az online csomagokból kimarad. Ezt egy későbbi személyes találkozón bepótolhatjuk majd, ha kívánod. Ebben az esetben a színelemzés csak 15.000 Ft-ba fog kerülni.

online stílustanácsadás gardrób s

Mit mondanak mások az online stílustanácsadásról?

"Kedves Kati!

Ez a nap egy szempillantás alatt elrepült. Bevallom, tartottam a Skype-os megoldástól, nekem nagyon fontos a közvetlen, személyes kontaktus. A mai nap tapasztalata azonban az, hogy megfelelő profizmussal - tudással, személyiséggel, kommunikációval - ez a módszer 80 százalékos hatékonysággal működik a személyes találkozáshoz képest.
Nagyon sokat kaptam, tanultam, tapasztaltam, és nagyon el is fáradtam. Egy nagyon intenzív, tempós, tartalmas bő kilenc órát töltöttünk el együtt. Sokkal többet kaptam Tőled, mint amire számítottam, mint amit ez a csomag hivatalosan tartalmaz.
Köszönök mindent! Szeretettel: Emi"

 

" 2020. március 26-án volt az online stílustanácsadásom, ahol rengetek információt osztottál meg velem. Azt gondoltam/gondolom, hogy az életkor előre haladtával már nagyrészt kialakul, hogy milyen színek, stílusok állnak jól, de még így is sok új dolgot tanultam tőled. Megtudtam, hogy milyen a testalkatom, és ehhez milyen fazonok állnak jól, és miért. Gardróbrendezés során pontosan rávilágítottál a különböző szabásvonalak előnyére és hátrányára. Az online tanácsadás kritikus pontjának a sminktanácsadást tartottam, hisz itt volt mit még tanulnom, de ezt is érthetően elmagyaráztad, rutinosan levezényelted. Nagy élmény volt a veled töltött idő, személyiséged, szakmai tapasztalatod még online is magával ragadó volt. Ez a nap tényleg csak rólam szólt, hisz az alkat, stílus, smink és haj mellett az élet egyéb területeiről is könnyedén tudtunk beszélgetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom: az életben egyszer ezt ki kell próbálni, és jobb előbb, mint utóbb." - Kozma Lajosné Márti

"Online egyéni tanácsadáson vettem részt gardrób rendezéssel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon profi volt, nagyon személyre szabott, nem általánosító. Várom, hogy személyesen is találkozhassunk majd a szín tanácsadáson! " - László Ágnes

Ha érdekel, hogy milyen egy stílustanácsadás, akkor HOGYAN ZAJLIK EGY STÍLUSTANÁCSADÁS  című oldalon elolvashatod.

Ha szeretnéd valamelyik csomagot megrendelni, vagy kérdésed van, akkor írj nekem, de hívhatsz is a mobilomon a +36-30/9788-571 számon!

Bízom benne, hogy hamarosan találkozhatunk egy online stílustanácsadás során!

Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.