GARDRÓBRENDEZÉS

Ha úgy érzed, hogy nincs egy rongyod sem, amit felvehetnél, de ugyanakkor a ruhásszekrényedből ömlik ki a rengeteg használhatatlan ruhadarab, akkor  egy profi gardróbrendezés az, amire szükséged van!

A Gardróbrendezés az utolsó lépése a Szín és stílustanácsadásnak. Miután megállapítottuk a színtípusodat és a testalkatodat, ezután már tudjuk, hogy mit szelektáljunk ki. Kiválasztjuk a nem neked való ruhákat, hogy csakis a legelőnyösebb darabok maradhassanak.

A gardróbrendezés során átnézünk minden egyes darabot, és megbeszéljük, hogy miért jó, vagy miért nem? Mindent egyenként felveszel, és megbeszéljük, hogy az adott darab előnyös -e van sem fazonilag, stílus szempontjából, és  a te színtípusod színében van-e.

Csak a színpalettád színeit, és a neked legelőnyösebb fazonú ruhákat tartjuk meg, figyelembe véve a hozzád leginkább illő stílust is.

Hatalmas megkönnyebbülés lesz megszabadulni az évek óta őrizgetett, régen elavult, vagy már elvásott daraboktól, és rögtön áttekinthetővé válik a ruhatárad! Összeállítjuk, hogy mit mivel érdemes felvenned, és megbeszéljük, hogy mire van szükséged egy szuper, jól használható kollekcióhoz.

Miért csak a Szín és Stílustanácsadás után megvalósítható a gardróbrendezés?

Csak akkor érdemes nekiállni a válogatásnak, ha mindketten tudjuk, hogy mit, és miért tartunk meg, vagy dobunk ki. Ha tudjuk a színeidet, és hogy milyen fazonok állnak jól. Enélkül értelmetlen, és felesleges lenne az egész, mert csak vaktában válogatnék.

gardróbrendezés

Mire jó a ruhatár átválogatása?

*  A ruhatárad egységes színvilágú lesz. A te színtípusodnak megfelelően, csak neked előnyös színű ruhadarabok maradnak benne.
*  A stílus is egységes lesz, a te személyiségedet fogja mutatni.
*  Csak a számodra legelőnyösebb fazonok lesznek a ruhatáradban, így mindig csinosan és vonzóan tudsz öltözni.
*  Megszabadulsz minden használhatatlan vagy elavult darabtól, amelyeket úgysem vettél fel sohasem, vagy már régóta nem megy rád.
*  Csak friss, és újnak látszó ruhák lesznek a szekrényedben, az évek, vagy évtizedek óta őrizgetett matuzsálemek eltűnnek.
*  Csak a kedvencek fogják alkotni a gardróbodat, amelyeket bármikor örömmel veszel fel. Az éppen jó, vagy unalmas darabok nem terhelik tovább a ruhatáradat.
*  Olyan ruhatárad lesz, amelynek darabjait sokrétűen tudod variálni, minden mindenhez fog passzolni.
*  A szekrényed átláthatóvá és szellőssé válik, semmi feleslegeset nem fog tartalmazni.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Mennyi időt vesz igénybe egy gardróbrendezés?

A ruhatárad mennyiségétől függően 1 óra és 8 óra közötti időt fog igényelni.

Mi lesz a kiselejtezett ruhákkal?

Természetesen te döntöd el, hogy mi legyen velük. Én csak kiválogatom a neked legelőnyösebb darabokat, de a végső döntést úgyis te hozod meg. Ha elfogadod a javaslatomat, akkor megszabadulsz az előnytelen daraboktól, és jótékonysági célra felajánlod, vagy eladod, esetleg elajándékozod, vagy elcseréled ezeket. Ha egyes darabokat meg kívánsz tartani, akkor ezeket megtartod, tetszésed szerint. Semmilyen kötelezettség nincsen számodra a gardróbrendezés után.

Mentés

Mentés

gardróbrendezés után
Bal oldalon a kiszelektált, jobb oldalon a megmaradt ruhák kupaca

Ha szeretnéd a gardróbodat felfrissíteni, kiszelektálni, és szeretnél egy jól használható ruhatárat létrehozni, akkor kérj egy Szín és stílustanácsadást gardróbrendezéssel!

Mivel az oldal jelenleg technikai fejlesztés alatt van, így a kapcsolati formulák most sajnos nem elérhetőek. Ezért a megrendelési szándékod esetén kérlek írj emailt a fannykata(kukac)t-online címre, vagy hívj a 30/9788-571 telefonon!

Szeretettel várom a jelentkezésed!


 

Szeretnél egy jól kombinálható alap ruhatárat összeállítani magadnak?
Kérd a Kapszula gardrób a jól kombinálható ruhatár című tudásanyagot!

Vess véget a húsba vágó melltartók rémuralmának! Tudj meg minden titkot, amit egy fantasztikusan jó melltartó kiválasztásához tudnod kell! Rendeld meg a tudásanyagot!

Minden színed egy helyen, a mobilodon! A Hideg tél online színkalauz segítségével könnyűvé válik a vásárlás! Szerezd meg ezt a mobilos színpalettát!


 

gardrób rendező elvek vállfák

Gardróbrendező elvek

Elolvasom!

gardrób sötét titkai

Csontvázak a szekrényben, avagy mitől használhatatlan a ruhatárunk?

Elolvasom!

tennivalók a próbafülkében

Tennivalók a próbafülkében

Érdekel!


 

női ruha vásárlás

A ruhavásárlás 10 aranyszabálya

Elolvasom!

hogyan öltözködj az életkorodnak megfelelően s

Hogyan öltözz az életkorodnak megfelelően?

Kérd az ajándék öltözködési tanácsokat!

Érdekel!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük