STÍLUSTANÁCSADÁS – HOGYAN ZAJLIK, MI VAN BENNE?

Ha szeretnéd, hogy az öltözködés élvezetes legyen, a ruhatárad kombinálható, stílusos darabokból álljon, és biztos lehess abban, hogy amit felveszel az előnyös, akkor ne habozz tovább! Egy Stílustanácsadás során megismerheted a neked legelőnyösebb  fazonokat és öltözködési szabályokat! Kérj egy egyéni tanácsadást, és válj azzá a ragyogó, vonzó és stílusos nővé, aki mindig is lenni akartál!

Mit tartalmaz egy személyre szabott Stílustanácsadás?

Megállapítjuk a testalkatodat, és végre megtudod, hogy mi az, ami jól áll, és mit ne akarj felvenni ezután. Megbeszéljük, hogy milyen fazonok mutatnak a  legcsinosabbnak, és mit hogyan leplezz el, ha van rajtad valami, ami nem tökéletes!

Megtanítlak, hogy hogyan vegyél kényelmes, szép, és jó méretű melltartót, amiben pompásak lesznek a melleid, és öröm lesz viselni. Vége lesz a szorító, bevágó, kényelmetlen melltartók korszakának! Plusz, megválunk a rossz melltartóktól, hogy ne kínozzanak tovább.

Felfedezzük az exkluzív Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer segítségével, hogy milyen  a lelked, milyen a stílusod, hogyan tudod a leginkább megmutatni a benned rejlő lelki szépséget. Kapsz rengeteg képes ötletet a stílusod kialakításához.

A legvégén pedig kinyitjuk a szekrényedet, és a gardróbrendezés során minden csontvázat kitakarítunk belőle, amelyek eddig megakadályoztak, hogy ragyogó és csinos lehessél. Plusz összeállítunk párosítható darabokat, hogy a kapszula gardróbod használható legyen.

Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer 1

Milyen segédanyagokat kapsz?

 • Emlékeztető füzet az elhangzottakról
 • Rengeteg képes anyag a stílusokhoz
 • Kb. 300 oldalnyi segítség az öltözködéshez

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Milyen Stílustanácsadás csomagok közül lehet választani?

Az igényednek, és a pénztárcádnak leginkább megfelelő csomagot tudod választani. Vannak alap csomagok, amelyek csak egy-egy területet fednek le pl. csak a színekkel foglalkozunk, vagy csak a fazonokkal. Van teljes csomag is, amelyben minden benne van, és vannak minden igényt kielégítő luxus csomagok is.

A Stílustanácsadás csomagok fajtáit itt találod

Mennyi időt vesz igénybe?

A találkozó hossza  a csomag fajtájától, és gardróbrendezés esetén a ruhatárad nagyságától függően változhat. Kb 4-9 óra között lesz, de megtarthatjuk két külön napon is!

Hol tartjuk meg?

Az öltözködési tanácsadás megtartható az otthonodban is, ilyenkor rögtön a ruhatáradat is át tudjuk nézni. Mindegy, hogy az ország melyik felén élsz, szívesen elutazom hozzád! De ha inkább te szeretnél jönni hozzám, arra is van lehetőség. A stúdióm Érden, még tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen van.

Milyen napokra lehet kérni?

Az év bármelyik napjára, kivéve a Karácsonyt, és a Húsvétot. Ha neked a munkád miatt csak szombaton, vagy vasárnap felel meg, az sem probléma.

Más is részt vehet a találkozón?

Ha szeretnéd, akkor a barátnőd, a leányod, vagy testvéred is eljöhet, és megnézheti a tanácsadást. Ha a párod érdeklődik, és téged nem zavar, akkor ő is ott lehet.

Mennyiben lesz ez divat tanácsadás?

A divatról csak keveset fogunk beszélni, inkább az örök, klasszikus öltözködési szabályokról lesz szó. Megbeszéljük, hogy mi áll neked jól, a divatirányzatoktól függetlenül is

Mennyibe kerül?

Az öltözködési tanácsadás ára csomagtól függően változó. Számlát, vagy nyugtát adok a kívánságod szerint.

A Stílustanácsadás csomag árakat itt tudod megnézni

Vannak plusz költségek is?

* Nincsen kiszállási díj, és nincsen hétvégi felár sem!
* Ha az otthonodban szeretnéd a tanácsadást, akkor az útiköltségem jön még hozzá a díjhoz.
* Budapesttől való nagyobb távolság esetén ezen felül még egy egyszerűbb szállás díja is hozzájön a költségekhez.

Milyen hasznod van egy stílustanácsadásból?

 •  Egy stílustanácsadás után nem pocsékolod ki a pénzedet előnytelen ruhákra, tudni fogod, hogy  mi áll jól.
 • A gardróbodban csak előnyös ruhák lesznek
 • Lesz egy jól használható alapruhatárad
 • Szuper csinin tudsz majd öltözködni
 • A legelőnyösebb hajszíned és frizurád lesz
 • A tudatosságot kialakítja, önbizalmat ad

Miért biztos, hogy tudok neked segíteni a megújulásban?

Mert van bőven szakmai tapasztalatom, hiszen 20 éve vagyok stílustanácsadó, Magyarországon az elsők között kezdtem a szakmában dolgozni. Több, mint 12.000 órát töltöttem el a stílustanácsadással.

√  Több, mint 1400, különféle korú és testalkatú  hölgynek adtam  egyéni tanácsadást, tehát bármilyen alkatú is vagy, biztos, hogy meg tudom mutatni, hogy mi áll neked jól!!

  Több, mint 300, öltözködéssel kapcsolatos bejegyzést, és  900 oldalnyi információs anyagot írtam a stílusos öltözködésről. 2 könyvem jelent meg a szakmában.

  A tanácsadásaimon gyakorlati, érthető, azonnal alkalmazható ötleteket és tanácsokat adok.

Már 4 éve tanítom is a szakmát.


Ha van kérdésed, vagy szeretnéd megrendelni valamelyik stílustanácsadás csomagot, akkor írj nekem!


  Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.