STÍLUSTANÁCSADÁS – HOGYAN ZAJLIK, MI VAN BENNE?

Miért lehet hasznos a stílustanácsadás a számodra?
Mert nemcsak a téged legvonzóbbnak mutató fazonokat és stílusokat ismerheted meg, de egy életreszóló magabiztosságot is szerzel általa!

stílustanácsadás

A stílustanácsadás napja a TE napod! Te vagy a főszerepben, csak rád figyelek!

HOGYAN ZAJLIK A STÍLUSTANÁCSADÁS?

Vagy a stúdiómban, vagy az otthonodban, a kényelmes környezetedben találkozunk. Szeretnélek megismerni, hogy jobban lássam, hogy mire van szükséged. Így elbeszélgetünk arról, hogy hogyan élsz, hogyan öltözöl, és mit szeretnél megváltoztatni, vagy megjavítani a megjelenésedben. Megbeszéljük, hogy milyen fő szempontokat vegyünk figyelembe a stílusod kialakításakor.

A TESTALKATOD ÉS AZ ELŐNYÖS FAZONOK MEGISMERÉSE

A stílustanácsadás első gyakorlati részében egy nagy tükör előtt megnézzük a testalkatodat, és megbeszéljük, hogy milyen típusba tartozol. Megmutatom, hogy milyen fazonokban leszel a legcsinosabb, hova helyezd a fókuszt (ami a legszebb rajtad)! Megismerheted azokat a fortélyokat is, amelyek segítségével elleplezheted, ha van valami rajtad, amiről szeretnéd a figyelmet elterelni.

Megbeszéljük, hogy milyen mintákat, anyagokat, és kiegészítőket érdemes választanod, amelyek a legjobban állnak neked.

Beszélünk az alap ruhatárról is, adok tippeket a praktikus kialakítására.

Ezután megtanítlak, hogy milyen lesz a  kényelmes, szép, és jó méretű melltartó a számodra,  amit  öröm lesz viselni. Vége lesz a szorító, bevágó, kényelmetlen melltartók korszakának! Átvizsgáljuk a meglévő melltartóidat is, és megválunk a rossz melltartóktól, hogy ne kínozzanak tovább.

A STÍLUSOD FELFEDEZÉSE

A következő lépésben a Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer segítségével megtaláljuk, hogy milyen a személyiséged, mely stílusok állnak hozzád a legközelebb, hogyan tudod a leginkább megmutatni önmagadat.  Segítek összeállítani a stílustérképedet is, amely segít átlátni és kombinálni a számodra kiválasztott stílusokat.

Kapsz majd a tanácsadás után rengeteg képes ötletet is, hogy el tudd képzelni, hogy hogyan néz ki egyik, vagy másik stílus. Megbeszéljük azt is, hogy a te életkorodhoz és testalkatodhoz hogyan tudod alkalmazni az egyes stílusokat.

Kívül-Belül Vonzó stílustanácsadás

MILYEN ANYAGOKAT KAPSZ A STÍLUSTANÁCSADÁS UTÁN?

  • Egy személyre szabott emlékeztető füzetet az elhangzottakról, amelybe beírunk minden szabályt és javaslatot az előnyös fazonokról.
  • Rengeteg képes anyagot is kapsz a stílusokhoz, hogy el tudd képzelni, hogy hogy néznek ki
  • Kb. 300 oldalnyi tudásanyagot pdf-ben az öltözködéshez, a különféle ruhafazonok és öltözködési szabályok leírásával.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyi időt vesz igénybe a stílustanácsadás?

A találkozó kb. 4-5 órát vesz igénybe.

Hol tartjuk meg?

Az öltözködési tanácsadás megtartható az otthonodban is. Mindegy, hogy az ország melyik felén élsz, szívesen elutazom hozzád!

Ha inkább te szeretnél jönni hozzám, arra is van lehetőség. A stúdióm Érden,  tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen van.

Milyen napokra lehet kérni a stílustanácsadást?

Az év bármelyik napjára, kivéve a Karácsonyt, és a Húsvétot. Ha neked a munkád miatt csak a hétvége felel meg, az sem probléma.

Más is részt vehet a találkozón?

Ha szeretnéd, akkor a barátnőd, a leányod, vagy testvéred is eljöhet, és megnézheti a tanácsadást. Ha a párod érdeklődik, és téged nem zavar, akkor ő is ott lehet.

Mennyiben lesz ez divat tanácsadás?

A divatról csak keveset fogunk beszélni, inkább az örök, klasszikus öltözködési szabályokról lesz szó. Megbeszéljük, hogy mi áll neked jól, a divatirányzatoktól függetlenül.

Mennyibe kerül a stílustanácsadás?

A tanácsadás 30.000 Ft-ba kerül.

Vannak plusz költségek is a stílustanácsadás árán kívül?

* Nincsen kiszállási díj, és nincsen hétvégi felár sem!
* Ha az otthonodban szeretnéd a tanácsadást, akkor az útiköltségem még hozzájön a díjhoz.
* Budapesttől való nagyobb távolság esetén ezen felül még egy egyszerűbb szállás díja is hozzájöhet a költségekhez.

Megbízhatsz bennem!

Van bőven szakmai tapasztalatom, hiszen lassan 25 éve vagyok stílustanácsadó, Magyarországon az elsők között kezdtem a szakmában dolgozni.

Több, mint 12.000 órát töltöttem el a stílustanácsadás különféle formáival.

Több, mint 1400, különféle korú és testalkatú  hölgynek adtam  egyéni tanácsadást, tehát bármilyen alkatú is vagy, biztos, hogy meg tudom mutatni, hogy mi áll neked jól!!

Több, mint 300, öltözködéssel kapcsolatos bejegyzést, és  900 oldalnyi információs anyagot írtam a stílusos öltözködésről.

A stílustanácsadás során gyakorlati, érthető, azonnal alkalmazható ötleteket és tanácsokat adok.

szín és stílustanácsadó, szín és stílustanácsadás

A MUNKÁMRA 100% MEGELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT ADOK!

Ha nem vagy megelégedve, visszaadom a stílustanácsadás árát.

garancia

MIT MONDTAK MÁSOK A STÍLUSTANÁCSADÁSRÓL?

" Először stílustanácsadáson találkoztam Katival. Pont olyannak ismertem meg, amilyennek a honlap alapján elképzeltem. Közvetlen, kedves, határozott, lényeglátó aki óriási tudással, tapasztalattal rendelkezik. Már az első alkalommal is rengeteget tanultam tőle. Megváltoztatta a látásmódomat, hozzáállásomat elsősorban magamhoz. Elkezdtük az átváltoztatásomat, amit a családom is lelkesen támogatott. A második alkalommal együtt vásároltunk, ami szintén nagy élmény volt. Rutinosan látott hozzá a válogatáshoz, akkor is sokat tanultam tőle. Az általa kiválasztott ruhák egy részét magamtól biztosan nem választottam volna, próbakor lepődtem meg, hogy milyen jól is nézek ki bennük. Folyamatosan tanított, én csak szívtam magamba az információt. A ruhák mellett szemüvegkeretet is vásároltam a segítségével. Természetesen a profizmusában itt sem csalódtam. Lelkesedése kifogyhatatlan volt, érződött, hogy nagyon szereti az embereket terelgetni az előnyösebb kinézetük felé. Tartalmas és egyben nagyon kellemes, szórakoztató két napot tölthettem el vele, nagyon jó döntés volt részemről kérni a segítségét."
Marianna

Régi vágyam teljesült, mikor születésnapomra kértem magamnak egy stílustanácsadást gardrób mustrával egybekötve. Egész napos kemény munka volt, és utána éjszakai pakolással, szortírozással járt, de nagyon megérte! Adott fodrász tanácsokat, frizura ötleteket, hajszín javaslatot, szemüveg tippet, bőrtípusnak megfelelő arckrémet javasolt. Átválogatta a sminktől az övekig, kabátokig, táskákig, cipőkig az egész ruhatáramat. Az, amit Kati adott, amilyen gondos, és alapos volt, az az, amire MINDEN NŐNEK szüksége van egyszer az életben, mert alapjaiban változtatja meg a magunkról alkotott képet! :-). Odaadás, figyelem, segítés, terelgetés. Külső, és utána belsővé váló rendszer is egyben. MEGFIZETHETETLEN segítség MEGFIZETHETŐ áron! Én fanatikus lettem, mindent elolvastam, amit küldött, írt, több mint 300 oldalnyi anyagot, aminek minden oldala hasznos tanítás. Bátran mondom, hogy átalakult az egész látásmódom! Utána még elmentem színeket gyakorolni Katihoz, festeni, megérteni, megérezni, megtanulni, melyik a hideg, melyik a meleg szín. Nagyon élveztük a kisfiammal közösen a közös festegetést! Kati pedig türelmes volt hozzánk végtelenül! Egy boltban most már nincs hezitálás, gyakorlatilag kiürült a választék, és csak egy-két darab szólít meg, és még azt sem kell azonnal megvenni, hanem otthon végiggondolni, hogy tényleg szükséges-e.  A melleim nagyobbnak látszanak pusztán csak a melltartó cseréje által! Komolyan!  Ez önbizalmat adott, ezért mondom, hogy a “STÍLUSTANÁCSADÁS” program átalakít nem csak kívül, hanem belül is. Sokkal többet hordok szoknyát, ruhát, őszintén megdicsérnek a kollégáim! És van, aki észre is vette a „finom hangolás”.  Mindenkinek szeretettel ajánlom azóta is! Őszintén! 
Oláh Anikó 
Amikor először vettem részt Kati stílustanácsadásán, akkor még nem is gondoltam, hogy ez mennyire meg fogja változtatni az életemet. Szinte nem telik úgy el nap, hogy ne kamatoztatnám az ott tanultakat. Bár először kétkedve fogadtam a számomra új infókat, de Ő végtelen türelemmel, kedvesen és sok-sok tudással támasztotta alá érveit. Ma már tudom, hogy mindenben igaza volt. Azóta is az Ő tanításait követem. Mindig könnyedén és tudatosan vásárolok, így elmondhatom, hogy sokszorosan megtérült ez a befektetésem. Arról már nem is szólva, hogy mindig úgy indulok el otthonról, hogy tudom, minden rendben van rajtam. Ez nagyon jó érzés!!! Azt az egyet viszont sajnálom, hogy nem jóval korábban hozott össze vele a sors.
Gál Jánosné Piroska

MILYEN HASZNOD LESZ ABBÓL, HA RÉSZT VESZEL A STÍLUSTANÁCSADÁSON?

  • Tisztában leszel a testalkatoddal és a stílusoddal!
  • Mindig tudni fogod, hogy az, ami jól áll, és mi az, ami nem!
  • A gardróbodban csak ragyogó, stílusos, és előnyös ruhák lesznek!
  • Magabiztosan, és önazonosan tudsz majd öltözködni, mindig a lehető legjobb formádat mutathatod!
  • Egy stílustanácsadás után nem dobod majd ki a pénzt előnytelen ruhákra!

Ha nem csak a Stílustanácsadás érdekel, hanem teljeskörű tanácsadást szeretnél színelemzéssel együtt, akkor kérj inkább egy Szín és stílustanácsadást!

Hozd ki magadból a legtöbbet!
Találd meg a stílusod, legyél vonzó kívül-belül!
Rendeld meg a stílustanácsadást!

MEGRENDELEM A STÍLUSTANÁCSADÁST!

Mivel az oldal jelenleg technikai fejlesztés alatt van, így a kapcsolati formulák most sajnos nem elérhetőek. Ezért a megrendelési szándékod esetén kérlek írj emailt a fannykata(kukac)t-online címre, vagy hívj a 30/9788-571 telefonon!

Szeretettel várom a jelentkezésed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük