SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS A KÍVÜL-BELÜL VONZÓ STÍLUSAKADÉMIÁN

SZERETNÉL PROFI SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ  LENNI?

A Kívül-Belül Vonzó Stílusakadémián a Szín és stílustanácsadó képzés keretében mindenre kiterjedő tudást szerezhetsz! 

Ha nálunk tanulsz, nem lesz szükséged további iskolákban a hiányosságok pótlására, mert nem lesznek hiányosságaid!

Amit a női öltözködésről tudni lehet, azt itt mind meg fogod tudni tanulni!

Ezen kívül tagja lehetsz egy motivált, értékes, egymást támogató csapatnak is!

stílustanácsadó képzés 2020 február s

MIT TARTALMAZ A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

Egy 94 órás, kiscsoportos tanfolyamot 18 héten át, amely során 13 témakörben sajátíthatod el az összes elméleti és gyakorlati szakismeretet.

Megismerkedhetsz  a stílustanácsadó szakma MINDEN fogásával, a stílusos öltözködés alapvető és magas szintű szabályaival.

A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS PROGRAMJA

1. nap  - A színelmélet, és a színtípusok rendszere

2.nap: A színek megismerése és megértése a gyakorlatban

3. nap: A színtesztelés folyamata, gyakorlás a kendőkkel és színtípusokkal

4. nap: Az előnyös frizura, és smink színek megállapítása, smink elméleti ismeretek

5. nap: A sminkelés gyakorlata, a bőrápolás és higiénia alapjai

6. nap: A kiegészítők, és a minták

7. nap: Gyakorlás a színekkel, mintákkal, a színtesztelés gyakorlása

8. nap: A divat, az öltözködés üzenete

9. nap: Stílusok - A Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer

10. nap: Testalkat fajták, a testalkatok jellegzetességei

11.nap: A testalkatokhoz illő öltözködés

12. nap: A különféle testrészek öltöztetése

13. nap: Szabásvonalak, a jó melltartó titkai

14. nap: Ruhafajták, öltözködési hibák

15. nap: Gardróbrendezés, alap ruhatár,

16. nap: A vásárlás folyamata (üzlet látogatás)

17. nap: Üzleti ismeretek, a vállalkozás alapjai, média ismeretek

18. nap: Gyakorlás, ismétlés, tesztelés

+ 1 nap:  A Vizsga napja

Szívesen elküldöm neked a tanfolyam még részletesebb tematikáját, csak küldj nekem üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével.

Kérlek küldd el nekem a stílustanácsadó képzés részletes tematikáját!

Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.

MI  VAN BENNE A KÉPZÉS ÁRÁBAN?

 • A tanfolyamon való részvétel
 • 1 garnitúra színpaletta a 14 színtípushoz
 • Bemutató táblák, tablók
 • Festő kellékek
 • A Tökéletes melltartó című könyv
 • A Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszert bemutató brossúra
 • Egy 120 oldalas képes album a tanfolyam képanyagáról
 • Videós oktató anyagok a szakmai szoftverek használatához
 • Az exkluzív, egyedülállóan részletes
  "Kívül-belül Vonzó Stílustanácsadói Kézikönyv"

Ez egy könnyen érthető, 180 oldalas jegyzet rengeteg illusztrációval, amelyben minden elméleti ismeret benne van, amit csak egy jól képzett stílustanácsadónak tudnia kell a szakmáról.

Így a tanfolyamon jegyzetelésre egyáltalán nincsen szükséged, mert a kézikönyvben minden benne van!
Bármikor előveheted, visszakeresheted benne az információkat!

A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS SIKERES ELVÉGZÉSE UTÁN:

A Kívül-Belül vonzó Stílustanácsadók karácsonyi ebédje

Szitás Judit, Szilágyi Dorottya

Ménes Rita, Hegyi Tímea, Oláh Anikó, Nagy Izabella

Puter-Török Eszter, Takácsné Smuk Melinda, Kovács Mónika, Lajtai Éva

Györke Kinga, Bóta-Szentes Barbara, Szentesné Balázsovics Evelin

Karanyicz Alinka magántanuló

AZOK VÉLEMÉNYE, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK A TANFOLYAMOT

"Régóta szerettem volna a színek, a stílusok világában és a stílustanácsadó szakma szépségeiben, rejtélyeiben elmélyülni, és Te ezt a szakmai felkészültségeddel biztosítottad számomra. Öröm volt tanulni az ismereteket, melyek sokrétűek és alaposak voltak. Energikus, lendületes elhivatottságoddal segítetted szakmai fejlődésünket. Szerettem a sok új, érdekes információt magamba szívni, melyekkel elhalmoztál minket, és amelyeket a gyakorlatban is nagyon hasznosan fogunk alkalmazni. Köszönöm!" – Hegyi Tímea 2019.04.06.

"Fantasztikusan éreztem magam a képzés során. Mindig jó hangulatban telt, és jó kedvre derített. Így tanulni igazán öröm volt. Emberileg is és szakmailag is sokat tanultam tőled! Igazán hálás vagyok ezért a tudásért, amivel valóra válthatom álmaimat. Ha még egyszer választhatnék, akkor is téged választanálak, mert te vagy a LEGJOBB! " - Ménes Rita 2019. január 4.

" Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem Nálad a szín és stílustanácsadói tanfolyamot. Lubickolok a témában. Hihetetlen tudással vérteztél fel, és sajnos csak ámulok és bámulok az utcán, hogy ez a tudás milyen kevés hölgynek van meg. A barátnők és a család is nagyon nyitott a véleményemre – ennek örülök -  hát még annak, ha meg is fogadják azt..:-)" - Lajtai Éva 2018.06.09

"Katival az első élményem ügyfélként történt. Kíváncsian vártam, mit fog hozni az első találkozás. Kaptam hideget-meleget, volt amivel már rögtön egyet tudtam érteni, volt amit évekig emésztettem. Idővel rengeteg tőle kapott tanács beigazolódni látszott, s elkezdett megérni bennem az érzés, hogy ezt a tudást én is elsajátítsam. Így lettem ügyfélből tanuló. Az órák tartalmilag velősek és nagyon érdekesek, a hangulat mindig remek volt. Kati őszintesége, szakmai profizmusa és tudásvágya (18 év szakmai múlttal is fejleszti tudását) számomra nagyon szimpatikus és hiteles. Tanárként úgy nyert meg, hogy nem fél átadni tudását diákjainak. Mindenkinek ajánlom!" - Szilágyi Dorottya 2018.06.09.

"Milyen érzések maradtak bennem a tanfolyam után? Gondolkodtam, és azt hiszem, a Veled való találkozás után csupán csak annyi történt, hogy megváltozott az életem. A tanfolyam sokkal többet nyújtott szakmai tudásnál. Megtanultam másként látni magam, a világot, és a körülöttem élőket is. Köszönök mindent! " - Szitás Judit 2018.06.09.

"Nemrég vizsgáztam Soós Katalin  "Kívül-belül vonzó" stílusiskolájában. 3 hónap majd minden szombatján találkoztunk és tanultunk, gyakoroltunk együtt. Katiban egy tapasztalt, maximalista, szakmáját szerető, tisztelő, erős és kitartó embert ismertem meg. Nagy empátiával és küldetéstudattal rendelkezik, s próbálja átmenteni a jövőbe is a kihalás szélén álló eleganciát és stílust. Rengeteget fáradozik azon, hogy a hölgyeket egy igényességi és öltözködési szinttel feljebb tudja emelni, hogy minden vendége szebb és boldogabb legyen!  A szín- és stílustanácsadói szakma minden fortélyát - közöttük az általa kidolgozott egyedi stílusrendszert - átadta nekünk, mind jegyzetek, mint gyakorlati bemutató formájában - de a szavai, magyarázatai, jelmondatai is a fülünkben csengenek még! Jellemző rá, hogy a tudáspróbára - "vizsgamaratonra" - is több száz kérdéssel készült! 🙂  A bizonyítvány megszerzése után már "csak" gyakorolnunk kell, hogy méltók lehessünk az általa képviselt magas minőséghez!" - Szentesné Balázsovics Evelin 2018.01.08.

"Életem egyik legjobb döntése volt jelentkezni a Kívül-Belül Vonzó stílustanácsadói tanfolyamra....intenzív volt, tartalmas és kimerítő, de végre 100%-ban azzal foglalkoztunk, amit mindannyian nagyon szeretünk, az öltözködéssel ... Kati óriási elméleti tudása párosul a sok éves szakmai tapasztalatával, amit mi kinyomtatva írásban és meg ezt is kiegészítve, szóban is megkaptunk... az elmélet megvan, jöhet a gyakorlás!" - Györke Kinga 2018.01.08.

"A stílus maga az ember, ez nagyon igaz Katira, s arra amit képvisel. Az intenzív kurzus során megismerkedtünk részletesen minden olyan elemmel, ami a női öltözködéshez köthető. Bár előtte azt hittem, hogy van ismeretem a témákról, mert mindig is érdekelt, de rá kellett jönnöm, hogy mindenből tudok újat tanulni, legyenek azok a színtípusok vagy a ruhafazonok. A képzés bár intenzív, de nagyon gyakorlatias, sok-sok interaktív feladattal, színes példával és annyira lekötött mindenkit, hogy csak úgy elrepültek az együtt töltött 8 órák. Nagyon sokat fejlődtem szakmailag, úgy érzem, hogy biztos, megalapozott tudást szereztem." - Bóta-Szentes Barbara 2018.01.08.

EZ A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS EGYÚTTAL STYLIST KÉPZÉS IS?

Nem! A stylist szakma egy teljesen más területe a szépségiparnak. A Kívül-Belül Vonzó Stílusakadémián a személyes stílustanácsadást sajátíthatod el, ahol hétköznapi emberekkel találkozol, és az ő egyéni adottságaiknak megfelelően fogod tudni majd kialakítani a számukra előnyös megjelenést.

Ha bizonytalan vagy, hogy melyik képzést is szeretnéd valójában, akkor a Stylist vagy stílustanácsadó? című bejegyzésemben a két szakma közötti különbségről részletesen is olvashatsz.

KIKNEK AJÁNLOTT A STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

* Akik stílustanácsadóként szeretnének dolgozni, akár újrakezdőként, akár első szakmaként választva ezt.
* Olyan frissen végzett stylistoknak, vagy szín és stílustanácsadóknak, akik szeretnék a tudásukat komolyabban elmélyíteni.
* Akik divatblogot vezetnek, vagy divatújságíróként dolgoznak, és szeretnének hiteles, és megbízható bejegyzéseket és cikkeket írni a mai magyar sekélyesség és dilettantizmus tengeréből kiemelkedve.
* Akik "csupán" szeretnének profin öltözni, és mélyebben érdekli őket az öltözködés művészete, szeretnének minden fortélyt megtanulni.
* Akik rokon szakmában dolgoznak, és szeretnék kiegészíteni a tudásukat, pl. divattervezők, szabók, fotósok, divat butikosok.

MENNYIRE LEHET EZT MEGTANULNI? KELL HOZZÁ VALAMILYEN KÉPESSÉG?

* A szakma elméleti alapjait maximálisan meg lehet tanulni, hiszen ez egy precízen lefektetett szabályrendszer
* A tökéletes színérzék azonban elengedhetetlen, hiszen csak ezzel lehet a színtípusokat megállapítani
* A forma és stílusérzék kialakítható, megtanulható
* Szükség van az emberek szeretetére, némi empátiára és türelemre

ELÉG EZ A 94 ÓRA A SZAKMA MEGTANULÁSÁHOZ?

* Az elméletet meg lehet egy pár hét alatt tanulni, de utána a saját érdekedben érdemes sok-sok gyakorlati tapasztalatot szerezni, mielőtt elkezdesz dolgozni a szakmában.

MENNYIRE ÉRI MEG A TANFOLYAM AZ ÁRÁT?

* A 18 alkalom alatt elsajátíthatod a 20 éves stílustanácsadói tapasztalatom minden szakmai tudását. (Az országban az elsők között kezdtem el a szakmát)

* Nem tartok vissza semmilyen szakmai információt vagy fortélyt, nem csak szivárogtatom a tudást, hanem átadok mindent, amit tudok!

* A képzés ára nagyon kedvező, különösen ár-érték arányát tekintve (gondolj akár csak a 180 oldalas kézikönyvre, és a 120 oldalas képes albumra,, ami aranyat ér, vagy arra, hogy ha nálam elvégzed a tanfolyamot, akkor utána nem kell még más iskolákban pótolgatnod a még mindig hiányzó ismereteket).

MENNYIRE DIVATOS, VAGY JÓ SZAKMA EZ?

*A stílustanácsadó szakma nagyon divatos, nagy az érdeklődés iránta. Jó kapcsolatokkal, némi szerencsével akár a médiába is be lehet kerülni vele.

* Ha szereted a szabad életet, a változatosságot, az utazást, ha szeretsz másoknak segíteni, és kedveled, hogy a magad ura vagy, akkor ez nagyon megfelelő lehet a számodra.

A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS ÁRA:

Csoportos képzés esetén a képzés ára bruttó 320.000 Ft/ fő, amely alanyi adómentes ÁFA tartalmú.

A tanfolyam ára átutalható, vagy készpénzben fizethető a tanfolyam kezdetéig.

Vizsgadíj nincsen!

A szín és stílustanácsadó képzés ára a színteszteléshez szükséges kendőcsomag árát NEM tartalmazza! Az külön nálam megvásárolható, vagy az interneten megrendelhető. Az ára 100.000 Ft.

LEHET EGYÉNI TANFOLYAMOT IS KÉRNI?

Igen, lehetőség van teljesen egyéni, egyszemélyes tanfolyamra is jelentkezni, amely során tetszés szerinti ritmusban, és napokon tartjuk meg a képzést. Ebben az esetben a tanfolyam 490.000 Ft-ba kerül.

HA VALAKI KÜLFÖLDÖN ÉL, VAGY AZ ORSZÁG MÁSIK FELÉN LAKIK, AKKOR IS VAN LEHETŐSÉG A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉRE?

2020 nyarán már elérhető lesz a komplett tanfolyam videó formában is, így a világ bármely részéről megtanulható lesz a szakma. A videós forma biztosítja majd a teljes szabadságot és az egyéni előrehaladást! Több, mint 94 órányi videóval, Skype-os konzultációval, a 180 oldalas jegyzettel, magyar nyelven egyedülálló tananyaggal biztosítva a képzés hatékonyságát, és a megszerezhető tudás magas színvonalát.

További információkat az ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÁS KÉPZÉS oldalon olvashatsz

 


A KÖVETKEZŐ SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ  KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI:

 • A 2019 szeptember 7.-én kezdődő kiscsoportos képzés létszáma betelt!

 • Az Online, Skype webinárium  2019 november 10-től kezdődő tanfolyam létszáma betelt!

 • Kiscsoportos képzés: 2020. február 18.-tól keddenként 9:00-15:00 óráig

 • Kiscsoportos képzés: 2020. szeptember 5.-től szombatonként 9:00-15:00 óráig

A Személyes, csoportos képzés kis létszámú, maximum 12 fővel indul!


Ha van még kérdésed, vagy jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, akkor írj nekem!

Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.


Ha tetszik, osszad meg a barátaiddal!