SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS

Szeretnél közelebbről megismerkedni a stílusos öltözködés szabályaival?  Vonz a stílustanácsadó hivatás? A Kívül-belül vonzó Stílusprogram keretében most már elérhető a Stílustanácsadó képzés is! 17  éves stílustanácsadói gyakorlatom és tapasztalatom minden tudását átadom neked, hogy ezzel a tudással felvértezve kezdhesd el a pályafutásodat.

Mit tartalmaz a Szín és stílustanácsadó képzés?

60 óra elméleti szakismeretet, és gyakorlást,  10 közös napot (hétvégeken, vagy hétköznapokon, és az időpontokat mindig rugalmasan kezeljük!!), amely során 10 témakörben zajlik a stílustanácsadó képzés + 140 oldal jegyzetet is kapsz. Elméletben és gyakorlatban is megismerkedhetsz  a stílustanácsadó szakma fogásaival, a stílusos öltözködés alapvető szabályaival.

A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS PROGRAMJA

 • 1. nap  - Színek, színtípusok
 • 2.nap: A színtesztelés
 • 3. nap: Frizura, smink
 • 4. nap: Kiegészítők, minták
 • 5. nap: Az öltözködés üzenete, a divat
 • 6. nap: Stílusok
 • 7. nap: Testalkatok, és fazonok
 • 8. nap: Szabásvonalak, ruhafajták
 • 9. nap: Gardróbrendezés, üzleti ismeretek
 • 10. nap: A vásárlás
 • +  nap:  Vizsga

Részletes program leírást érdeklődés esetén szívesen küldök e-mailben.

AMIT KAPSZ A TANFOLYAMHOZ

A képzési díjban benne van 1 garnitúra színpaletta a 14 színtípushoz. Ezen kívül a "Kívül-belül Vonzó Stílustanácsadói Kézikönyvet" is megkapod. Ez egy egyedülállóan részletes, és könnyen érthető, 140 oldalas jegyzet rengeteg illusztrációval, amelyben minden elméleti ismeret benne van, amit csak egy jól képzett stílustanácsadónak tudnia kell a szakmáról. Így jegyzetelésre egyáltalán nincsen szükséged, mert a kézikönyvben minden benne van! Bármikor előveheted, visszakeresheted benne az információkat!

A STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS SIKERES ELVÉGZÉSE UTÁN

 • Bizonyítványt kapsz a szakma ismeretéről.
 • Jogosulttá válsz a Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadó megtisztelő cím viselésére, amely garancia a kiváló minőségre.
 • A honlapodon személyes ajánlást írok.
 • A most alakuló Szín és Stílustanácsadók Magyarországi Szövetségének is a tagjává válhatsz.

AZOK VÉLEMÉNYE, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK A TANFOLYAMOT

Szentesné Balázsovics Evelin:

"Nemrég vizsgáztam Soós Katalin  "Kívül-belül vonzó" stílusiskolájában. 3 hónap majd minden szombatján találkoztunk és tanultunk, gyakoroltunk együtt. Katiban egy tapasztalt, maximalista, szakmáját szerető, tisztelő, erős és kitartó embert ismertem meg. Nagy empátiával és küldetéstudattal rendelkezik, s próbálja átmenteni a jövőbe is a kihalás szélén álló eleganciát és stílust. Rengeteget fáradozik azon, hogy a hölgyeket egy igényességi és öltözködési szinttel feljebb tudja emelni, hogy minden vendége szebb és boldogabb legyen!

A szín- és stílustanácsadói szakma minden fortélyát - közöttük az általa kidolgozott egyedi stílusrendszert - átadta nekünk, mind jegyzetek, mint gyakorlati bemutató formájában - de a szavai, magyarázatai, jelmondatai is a fülünkben csengenek még! Jellemző rá, hogy a tudáspróbára - "vizsgamaratonra" - is több száz kérdéssel készült! 🙂

A bizonyítvány megszerzése után már "csak" gyakorolnunk kell, hogy méltók lehessünk az általa képviselt magas minőséghez!"

Györke Kinga:

"Életem egyik legjobb döntése volt jelentkezni a Kívül-Belül Vonzó stílustanácsadói tanfolyamra....intenzív volt, tartalmas és kimerítő, de végre 100%-ban azzal foglalkoztunk, amit mindannyian nagyon szeretünk, az öltözködéssel ... Kati óriási elméleti tudása párosul a sok éves szakmai tapasztalatával, amit mi kinyomtatva írásban és meg ezt is kiegészítve, szóban is megkaptunk... az elmélet megvan, jöhet a gyakorlás!"

Bóta-Szentes Barbara:

"A stílus maga az ember, ez nagyon igaz Katira, s arra amit képvisel. Az intenzív kurzus során megismerkedtünk részletesen minden olyan elemmel, ami a női öltözködéshez köthető. Bár előtte azt hittem, hogy van ismeretem a témákról, mert mindig is érdekelt, de rá kellett jönnöm, hogy mindenből tudok újat tanulni, legyenek azok a színtípusok vagy a ruhafazonok. A képzés bár intenzív, de nagyon gyakorlatias, sok-sok interaktív feladattal, színes példával és annyira lekötött mindenkit, hogy csak úgy elrepültek az együtt töltött 8 órák. Nagyon sokat fejlődtem szakmailag, úgy érzem, hogy biztos, megalapozott tudást szereztem."


KIKNEK AJÁNLOTT A STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

* Akik stílustanácsadóként szeretnének dolgozni, akár újrakezdőként, akár első szakmaként választva ezt.
* Olyan frissen végzett stylistoknak, vagy szín és stílustanácsadóknak, akik szeretnék a tudásukat komolyabban elmélyíteni.
* Akik divatblogot vezetnek, vagy divatújságíróként dolgoznak, és szeretnének hiteles, és megbízható bejegyzéseket és cikkeket írni a mai magyar sekélyesség és dilettantizmus tengeréből kiemelkedve.
* Akik "csupán" szeretnének profin öltözni, és mélyebben érdekli őket az öltözködés művészete, szeretnének minden fortélyt megtanulni.
* Akik rokon szakmában dolgoznak, és szeretnék kiegészíteni a tudásukat, pl. divattervezők, szabók, fotósok, divat butikosok.

MENNYIRE LEHET EZT MEGTANULNI? KELL HOZZÁ VALAMILYEN KÉPESSÉG?

* A szakma elméleti alapjait maximálisan meg lehet tanulni, hiszen ez egy precízen lefektetett szabályrendszer
* A tökéletes színérzék azonban elengedhetetlen, hiszen csak ezzel lehet a színtípusokat megállapítani
* A forma és stílusérzék kialakítható, megtanulható
* Szükség van az emberek szeretetére, némi empátiára és türelemre

ELÉG EZ AZ 60 ÓRA A SZAKMA MEGTANULÁSÁHOZ?

* Az elméletet meg lehet egy pár hét alatt tanulni, de utána a saját érdekedben érdemes sok-sok gyakorlati tapasztalatot szerezni, mielőtt elkezdesz dolgozni a szakmában.

MENNYIRE ÉRI MEG?

* A 10 hét alatt elsajátíthatod a 18 éves stílustanácsadói tapasztalatom minden szakmai tudását. (Az országban az elsők között kezdtem el a szakmát)
* A képzés ára nagyon kedvező, különösen ár-érték arányát tekintve (gondolj csak a 140 oldalas kézikönyvre, ami aranyat ér).

MENNYIRE DIVATOS, VAGY JÓ SZAKMA EZ?

*A stílustanácsadó szakma nagyon divatos, nagy az érdeklődés iránta. Jó kapcsolatokkal, némi szerencsével akár a médiába is be lehet kerülni vele.
* Ha szereted a szabad életet, a változatosságot, az utazást, ha szeretsz másoknak segíteni, és kedveled, hogy a magad ura vagy, akkor ez nagyon megfelelő lehet a számodra.

A Stílustanácsadó képzés ára:

Bruttó 185.000 Ft/ fő , amely alanyi adómentes. Átutalható, vagy készpénzben fizethető a tanfolyam kezdetéig.

 

A következő Stílustanácsadó képzés kezdő időpontja:

2018. szeptember 20.-tól (csütörtökönként) Érden, a Kívül-Belül vonzó Stúdióban

2018. szeptember 22.-től (szombatonként) Érden, a Kívül-Belül vonzó Stúdióban


Ha van még kérdésed, vagy jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, akkor írj nekem!


Ha tetszik, osszad meg a barátaiddal!