SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS A KÍVÜL-BELÜL VONZÓ STÍLUSAKADÉMIÁN

Szeretnél egy igazán profi Szín és stílustanácsadó lenni?  Gyere, vegyél részt a tanfolyamon, és tanuld ki a szakmát a Kívül-Belül Vonzó Stílusakadémián!  A Szín és stílustanácsadó képzésünk után egy stabil, magas szintű tudással felvértezve kezdheted majd el a pályafutásodat!

Mit tartalmaz a Szín és stílustanácsadó képzés?

84 óra elméleti szakismeretet, és gyakorlást,  14 közös napot, amely során 13 témakörben zajlik a stílustanácsadó képzés + 162 oldal jegyzetet is kapsz. Elméletben és gyakorlatban is megismerkedhetsz  a stílustanácsadó szakma MINDEN fogásával, a stílusos öltözködés alapvető és magas szintű szabályaival.

A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS PROGRAMJA

1. nap  - A színelmélet, és a színtípusok rendszere

2.nap: A színek megismerése és megértése a gyakorlatban

3. nap: A színtesztelés folyamata

4. nap: Az előnyös frizura, és smink színek megállapítása, smink elméleti ismeretek

5. nap: A kiegészítők, és a minták

6. nap: Az öltözködés üzenete, a divat

7. nap: Stílusok (A Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer megismerése)

8. nap: Testalkat fajták, a testalkatok jellegzetességei

9.nap: Fazonok, a jó melltartó titkai

10. nap: Szabásvonalak

11. nap: Ruhafajták, öltözködési hibák

12. nap: Gardróbrendezés, alap ruhatár, üzleti ismeretek

13. nap: A vásárlás folyamata (üzlet látogatás)

+  A Vizsga napja


Szívesen elküldöm neked a tanfolyam részletes programját, csak küldj nekem üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével.

Kérlek küldd el nekem a stílustanácsadó képzés részletes tematikáját!

Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.

AMIT KAPSZ A TANFOLYAMHOZ

A képzési díjban benne van 1 garnitúra ajándék színpaletta a 14 színtípushoz. Ezen kívül az exkluzív, egyedülállóan részletes "Kívül-belül Vonzó Stílustanácsadói Kézikönyvet" is megkapod. Ez egy könnyen érthető, 162 oldalas jegyzet rengeteg illusztrációval, amelyben minden elméleti ismeret benne van, amit csak egy jól képzett stílustanácsadónak tudnia kell a szakmáról. Így a tanfolyamon jegyzetelésre egyáltalán nincsen szükséged, mert a kézikönyvben minden benne van! Bármikor előveheted, visszakeresheted benne az információkat!

Szitás Judit, Szilágyi Dorottya

Ménes Rita, Hegyi Tímea, Oláh Anikó, Nagy Izabella

Puter-Török Eszter, Takácsné Smuk Melinda, Kovács Mónika, Lajtai Éva

Györke Kinga, Bóta-Szentes Barbara, Szentesné Balázsovics Evelin

A STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS SIKERES ELVÉGZÉSE UTÁN:

  • Bizonyítványt kapsz a szakma ismeretéről, amely feljogosít a stílustanácsadói szakmában való munkára.
  • Jogosulttá válsz a Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadó megtisztelő cím viselésére, amely garancia a kiváló minőségre.
  • Folyamatos szakmai támogatásban részesülsz.
  • Plusz megrendelésekhez is juthatsz tőlem
  • A honlapodon személyes ajánlást írok.
  • A  Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadók zárt csoportjának is a tagjává válhatsz.
  • Részt vehetsz a zárt körű, csak a Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadók számára rendezett szakmai továbbképző éves konferencián

AZOK VÉLEMÉNYE, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK A TANFOLYAMOT

" Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem Nálad a szín és stílustanácsadói tanfolyamot. Lubickolok a témában. Hihetetlen tudással vérteztél fel, és sajnos csak ámulok és bámulok az utcán, hogy ez a tudás milyen kevés hölgynek van meg. A barátnők és a család is nagyon nyitott a véleményemre – ennek örülök -  hát még annak, ha meg is fogadják azt..:-)" - Lajtai Éva 2018.06.09

"Katival az első élményem ügyfélként történt. Kíváncsian vártam, mit fog hozni az első találkozás. Kaptam hideget-meleget, volt amivel már rögtön egyet tudtam érteni, volt amit évekig emésztettem. Idővel rengeteg tőle kapott tanács beigazolódni látszott, s elkezdett megérni bennem az érzés, hogy ezt a tudást én is elsajátítsam. Így lettem ügyfélből tanuló. Az órák tartalmilag velősek és nagyon érdekesek, a hangulat mindig remek volt. Kati őszintesége, szakmai profizmusa és tudásvágya (18 év szakmai múlttal is fejleszti tudását) számomra nagyon szimpatikus és hiteles. Tanárként úgy nyert meg, hogy nem fél átadni tudását diákjainak. Mindenkinek ajánlom!" - Szilágyi Dorottya 2018.06.09.

"Milyen érzések maradtak bennem a tanfolyam után? Gondolkodtam, és azt hiszem, a Veled való találkozás után csupán csak annyi történt, hogy megváltozott az életem. A tanfolyam sokkal többet nyújtott szakmai tudásnál. Megtanultam másként látni magam, a világot, és a körülöttem élőket is. Köszönök mindent! " - Szitás Judit 2018.06.09.

"Nemrég vizsgáztam Soós Katalin  "Kívül-belül vonzó" stílusiskolájában. 3 hónap majd minden szombatján találkoztunk és tanultunk, gyakoroltunk együtt. Katiban egy tapasztalt, maximalista, szakmáját szerető, tisztelő, erős és kitartó embert ismertem meg. Nagy empátiával és küldetéstudattal rendelkezik, s próbálja átmenteni a jövőbe is a kihalás szélén álló eleganciát és stílust. Rengeteget fáradozik azon, hogy a hölgyeket egy igényességi és öltözködési szinttel feljebb tudja emelni, hogy minden vendége szebb és boldogabb legyen!  A szín- és stílustanácsadói szakma minden fortélyát - közöttük az általa kidolgozott egyedi stílusrendszert - átadta nekünk, mind jegyzetek, mint gyakorlati bemutató formájában - de a szavai, magyarázatai, jelmondatai is a fülünkben csengenek még! Jellemző rá, hogy a tudáspróbára - "vizsgamaratonra" - is több száz kérdéssel készült! 🙂  A bizonyítvány megszerzése után már "csak" gyakorolnunk kell, hogy méltók lehessünk az általa képviselt magas minőséghez!" - Szentesné Balázsovics Evelin 2018.01.08.

"Életem egyik legjobb döntése volt jelentkezni a Kívül-Belül Vonzó stílustanácsadói tanfolyamra....intenzív volt, tartalmas és kimerítő, de végre 100%-ban azzal foglalkoztunk, amit mindannyian nagyon szeretünk, az öltözködéssel ... Kati óriási elméleti tudása párosul a sok éves szakmai tapasztalatával, amit mi kinyomtatva írásban és meg ezt is kiegészítve, szóban is megkaptunk... az elmélet megvan, jöhet a gyakorlás!" - Györke Kinga 2018.01.08.

"A stílus maga az ember, ez nagyon igaz Katira, s arra amit képvisel. Az intenzív kurzus során megismerkedtünk részletesen minden olyan elemmel, ami a női öltözködéshez köthető. Bár előtte azt hittem, hogy van ismeretem a témákról, mert mindig is érdekelt, de rá kellett jönnöm, hogy mindenből tudok újat tanulni, legyenek azok a színtípusok vagy a ruhafazonok. A képzés bár intenzív, de nagyon gyakorlatias, sok-sok interaktív feladattal, színes példával és annyira lekötött mindenkit, hogy csak úgy elrepültek az együtt töltött 8 órák. Nagyon sokat fejlődtem szakmailag, úgy érzem, hogy biztos, megalapozott tudást szereztem." - Bóta-Szentes Barbara 2018.01.08.


KIKNEK AJÁNLOTT A STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

* Akik stílustanácsadóként szeretnének dolgozni, akár újrakezdőként, akár első szakmaként választva ezt.
* Olyan frissen végzett stylistoknak, vagy szín és stílustanácsadóknak, akik szeretnék a tudásukat komolyabban elmélyíteni.
* Akik divatblogot vezetnek, vagy divatújságíróként dolgoznak, és szeretnének hiteles, és megbízható bejegyzéseket és cikkeket írni a mai magyar sekélyesség és dilettantizmus tengeréből kiemelkedve.
* Akik "csupán" szeretnének profin öltözni, és mélyebben érdekli őket az öltözködés művészete, szeretnének minden fortélyt megtanulni.
* Akik rokon szakmában dolgoznak, és szeretnék kiegészíteni a tudásukat, pl. divattervezők, szabók, fotósok, divat butikosok.

MENNYIRE LEHET EZT MEGTANULNI? KELL HOZZÁ VALAMILYEN KÉPESSÉG?

* A szakma elméleti alapjait maximálisan meg lehet tanulni, hiszen ez egy precízen lefektetett szabályrendszer
* A tökéletes színérzék azonban elengedhetetlen, hiszen csak ezzel lehet a színtípusokat megállapítani
* A forma és stílusérzék kialakítható, megtanulható
* Szükség van az emberek szeretetére, némi empátiára és türelemre

ELÉG EZ A 84 ÓRA A SZAKMA MEGTANULÁSÁHOZ?

* Az elméletet meg lehet egy pár hét alatt tanulni, de utána a saját érdekedben érdemes sok-sok gyakorlati tapasztalatot szerezni, mielőtt elkezdesz dolgozni a szakmában.

MENNYIRE ÉRI MEG?

* A 14 alkalom alatt elsajátíthatod a 20 éves stílustanácsadói tapasztalatom minden szakmai tudását. (Az országban az elsők között kezdtem el a szakmát)

* Nem tartok vissza semmilyen szakmai információt vagy fortélyt, nem csak szivárogtatom a tudást, hanem átadok mindent, amit tudok!

* A képzés ára nagyon kedvező, különösen ár-érték arányát tekintve (gondolj akár csak a 162 oldalas kézikönyvre, ami aranyat ér, vagy arra, hogy ha nálam elvégzed a tanfolyamot, akkor utána nem kell még más iskolákban pótolgatnod a még mindig hiányzó ismereteket).

MENNYIRE DIVATOS, VAGY JÓ SZAKMA EZ?

*A stílustanácsadó szakma nagyon divatos, nagy az érdeklődés iránta. Jó kapcsolatokkal, némi szerencsével akár a médiába is be lehet kerülni vele.

* Ha szereted a szabad életet, a változatosságot, az utazást, ha szeretsz másoknak segíteni, és kedveled, hogy a magad ura vagy, akkor ez nagyon megfelelő lehet a számodra.

A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS ÁRA:

Csoportos képzés esetén bruttó 210.000 Ft/ fő , amely alanyi adómentes. Átutalható, vagy készpénzben fizethető a tanfolyam kezdetéig. Vizsgadíj nincsen!

LEHET EGYÉNI TANFOLYAMOT IS KÉRNI?

Igen, lehetőség van teljesen egyéni, egyszemélyes tanfolyamra is jelentkezni, amely során tetszés szerinti ritmusban, és napokon tartjuk meg a képzést. Ebben az esetben a tanfolyam 390.000 Ft-ba kerül.

HA VALAKI KÜLFÖLDÖN ÉL, VAGY AZ ORSZÁG MÁSIK FELÉN LAKIK, AKKOR IS VAN LEHETŐSÉG A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉRE!

A 2019 szeptemberében induló tanfolyamot a terveim szerint online lehet majd követni akár külföldről is, webinar formájában. Ezen kívül előreláthatólag 2020 tavaszán már elérhető lesz a komplett tanfolyam online formában is, így a világ bármely részéről megtanulható lesz a szakma. Több, mint 60 órányi videóval, Skype-os konzultációval, 150 oldalas jegyzettel, magyar nyelven egyedülálló tananyaggal biztosítva a képzés hatékonyságát, és a megszerezhető tudás magas színvonalát.

A KÖVETKEZŐ SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ  KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI:

  • 2019. szeptember 7.-től szombatonként online, Skype webinárium formájában


Ha van még kérdésed, vagy jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, akkor írj nekem!

Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.


Ha tetszik, osszad meg a barátaiddal!