SOÓS KATALIN STÍLUSTANÁCSADÓ – BEMUTATKOZÁS

A kezdetek

1965-ben születtem. Sokáig nem tudtam, hogy mi az életfeladatom, így hagyományos foglalkozásokkal töltöttem az időmet: Adminisztrátor, könyves pavilon vezető, office manager, rendezvényszervező voltam. Habár mindig nagyon fontos volt számomra az esztétikum, és a művészetek, de mindig csak hobbi szinten festegettem, vagy kreatívkodtam otthon. A stílustanácsadó szakmával 1996-ban találkoztam először Salzburgban, ahol egy színtípusokról szóló előadás során a stylist ránézésből megmondta, hogy Nyár típus vagyok, és hogy milyen színeket kellene viselnem. Ez lenyűgözött, és nagyon  érdekesnek találtam a koncepciót, hogy előnyösebbé lehet tenni valakinek a megjelenését a jól megválasztott színek és fazonok segítségével.

1998-ban - talán nem véletlenül - rátaláltam a Magyar Divatintézet stílustanácsadó képző tanfolyamára. Ekkor eszembe jutott a salzburgi élményem, és megtetszett az ötlet, hogy én is ezzel foglalkozzam. A tanfolyam elvégzése után belevágtam a szakmába, és hamar ráébredtem, hogy megtaláltam az igazán nekem való munkát.

A stílustanácsadó karrierem

* 1998 óta több, mint 1000 hölgynek adtam öltözködési tanácsokat, és közel 100 féle magyarországi városban jártam tanácsadást vagy előadást tartani.

* Állandóan képzem magam, és az évek során elsajátítottam a stylist szakmát is, valamint a sminkelés fortélyait is.

* Egy pár éve könyvírásba is kezdtem, hogy a megszerzett információkat mindenki számára elérhetővé tehessem, aki szeretné megismerni a stílusos öltözködés szabályait.

* Rendszeresen tartok előadásokat és workshopokat cégeknek, és kisebb csoportoknak is, az öltözködéssel, nőiességgel és magabiztossággal kapcsolatban.

* Időről időre stúdióbeszélgetésekben is részt veszek a divattal kapcsolatos tv műsorokban

* Foglalkoztat a spiritualitás és az ezotéria, 1992 óta pedig a természetes gyógymódokat és terápiákat is próbálgatom,  így a stílustanácsokon a lelki és testi bajok megoldásához is vannak ötleteim és információim.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Személyes információk

A legnagyobb öröm számomra, ha a természetben lehetek. A Balaton a nagy szerelem, de az erdőjárás is boldogsággal tölt el. Az állatokkal való találkozás meghatott tiszteletet vált ki belőlem. Van egy kutyusom is, Pötyi, aki végtelen nagy szeretetével bearanyozza napjaimat.

Az elérhetőségeimet a Kapcsolat oldalon találod

Pötyi kutyám
kívül-belül vonzó csoportos stílusnap
Színes workshop
Csoportos színtesztelés

A hitvallásom

Hiszek abban, hogy az ember legnemesebb feladata az, hogy segítsen másoknak boldogabban élni.

Megérint, és meghat, ha a vendégeim beengednek az életükbe, ha csak pár órára is, és megosztják velem a problémáikat. Mindig nagy öröm számomra látni a szárnyra kapó önbizalmat, amely a Stílustanácsadás hatására kialakul a hölgyekben.


KÉPEK A STÍLUSTANÁCSADÓ MUNKÁMRÓL

Előadás az öltözködésről a Bella Mode divatházban
Workshop a stílusokról
Átváltoztatjuk show Szécsényben
Újság megjelenés a Stylist tanácsadásomról egy alapítvány számára
Ajándék szín és stílustanácsadás
A divatról beszélgetünk a Rákosmente tv-ben

Ha kérdésed van, vagy szeretnél szolgáltatást rendelni, akkor írj nekem


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.