SOÓS KATALIN SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ – BEMUTATKOZÁS

A kezdetek

1965-ben születtem. Sokáig nem tudtam, hogy mi az életfeladatom, így hagyományos foglalkozásokkal töltöttem az időmet: Adminisztrátor, könyves pavilon vezető, office manager, rendezvényszervező voltam. Habár mindig nagyon fontos volt számomra az esztétikum, és a művészetek, de mindig csak hobbi szinten festegettem, vagy kreatívkodtam otthon. A stílustanácsadó szakmával 1996-ban találkoztam először Salzburgban, ahol egy színtípusokról szóló előadás során a stylist ránézésből megmondta, hogy Nyár típus vagyok, és hogy milyen színeket kellene viselnem. Ez lenyűgözött, és nagyon  érdekesnek találtam a koncepciót, hogy előnyösebbé lehet tenni valakinek a megjelenését a jól megválasztott színek és fazonok segítségével.

1998-ban - talán nem véletlenül - rátaláltam a Magyar Divatintézet stílustanácsadó képző tanfolyamára. Ekkor eszembe jutott a salzburgi élményem, és megtetszett az ötlet, hogy én is ezzel foglalkozzam. A tanfolyam elvégzése után belevágtam a szakmába, és hamar ráébredtem, hogy megtaláltam az igazán nekem való munkát.

A stílustanácsadó karrierem

* 1998 óta több, mint 1400 hölgynek adtam egész napos öltözködési tanácsokat, és több, mint 100 féle magyarországi városban jártam tanácsadást vagy előadást tartani.

* Állandóan képzem magam, és az évek során elsajátítottam több társ szakma alapjait is.

* Egy pár éve könyvírásba is kezdtem, hogy a megszerzett információkat mindenki számára elérhetővé tehessem, aki szeretné megismerni a stílusos öltözködés szabályait.

* Rendszeresen tartottam előadásokat és workshopokat cégeknek, és kisebb csoportoknak is, az öltözködéssel, nőiességgel és magabiztossággal kapcsolatban.

* 2017-ben elindítottam a Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadó képzést, hogy évtizedes tudásomat átadhassam a fiatalabb generációknak.

* Időről időre stúdióbeszélgetésekben is részt veszek a divattal kapcsolatos tv műsorokban

* Foglalkoztat a spiritualitás és az ezotéria, 1992 óta pedig a természetes gyógymódokat és terápiákat is próbálgatom,  így a stílustanácsokon a lelki és testi bajok megoldásához is vannak ötleteim és információim.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A hitvallásom

Szeretnék abban segíteni, hogy a külsőnk méltó legyen ahhoz, akik mi belül vagyunk.

Megérint, és meghat, ha a vendégeim beengednek az életükbe, ha csak pár órára is, és megosztják velem a problémáikat. Mindig nagy öröm számomra látni a szárnyra kapó önbizalmat, amely a Stílustanácsadás hatására kialakul a hölgyekben.

Nézd meg a 2015-ös bemutatkozó videómat!

Személyes információk

A legnagyobb öröm számomra, ha a természetben lehetek. A Balaton a nagy szerelem, de az erdőjárás is boldogsággal tölt el. Az állatokkal való találkozás meghatott tiszteletet vált ki belőlem. 6,5 évig volt egy kutyusom is, Pötyi, aki végtelen nagy szeretetével bearanyozta napjaimat. Sajnos 2019. december 29.-én meghalt. Emléke szívemben örökké élni fog.

Az elérhetőségeimet a Kapcsolat oldalon találod

Pötyi kutyám

KÉPEK A STÍLUSTANÁCSADÓ MUNKÁMRÓL

kívül-belül vonzó csoportos stílusnap
Színes workshop
Csoportos színtesztelés
Előadás az öltözködésről a Bella Mode divatházban
Workshop a stílusokról
Átváltoztatjuk show Szécsényben
Újság megjelenés a Stylist tanácsadásomról egy alapítvány számára
Ingyenes, nyeremény szín és stílustanácsadás
A divatról beszélgetünk a Rákosmente tv-ben

Ha kérdésed van, vagy szeretnél szolgáltatást rendelni, akkor írj nekem


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük