SEGÍTSÉG A MENYASSZONYI RUHA KIVÁLASZTÁSÁHOZ

Ha mostanában lesz az esküvőd, akkor bizonyára már nagyon készülsz, és próbálod megtalálni a neked való, előnyös, és csodálatos esküvői ruhát. Sajnos ez nem mindig sikerül, és néha nagyon félremegy a választás. A végeredmény pedig az esküvői képeken örökre megmarad! Egy rosszul választott menyasszonyi ruha megannyi utólagos megbánást és bosszankodást okoz.

Miért nem biztos, hogy a TÖKÉLETES menyasszonyi ruha az, amit magadtól választanál?

  • Nem biztos, hogy látod, hogy tényleg jól áll-e a felpróbált ruha? - Szakértő szem kell ahhoz, hogy mindent mérlegelni lehessen.
  • Csak a ruhát nézed, és a "művészi koncepciót". Emiatt beleképzeled a csinosságot, esetleg akkor is, ha a ruha előnytelen rajtad. - Megtetszik az újságban valami gyönyörűség, de lehet, hogy rajtad rémesen áll.
  • Lehet, hogy nem is tudod, hogy milyen fazont keress, hogy mi áll jól egyáltalán? - Divatosat válassz? Vállpánt nélkülit, vagy sellő fazont?
  • Nem biztos, hogy a megfelelő boltban próbálsz ruhát venni. - Sajnos nagyon sok menyasszonyi ruha kölcsönzőben vannak gagyi, vacak ruhák.

Kérj segítséget! Szívesen elmegyek veled szalonokba, vagy  kiállításra, hogy kiválaszthassuk közösen az álomruhádat. Én szakmai szemmel nézem a ruháidat, a lelkedhez, és a testalkatodhoz leginkább előnyös ruhát fogom ajánlani, amelyben igazi királynői megjelenésed lesz.

Hívj, ne bízd a vakszerencsére a legszebb napod sikerét!

A közös vásárlás ára 10.000 Ft /óra


Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megrendelni a közös ruhaválasztást, akkor írj nekem!

Mentés

Mentés

Mentés

Amikor előnytelen a menyasszonyi ruha

menyasszonyi ruha

Amikor előnyös a menyasszonyi ruha

előnyös menyasszonyi ruha jpg

Ha szeretnél esküvői ruha ötleteket szerezni

Nézd meg a menyasszonyi ruha válogatásomat a Pinteresten!


A menyasszonyi ruha alá kell egy jó melltartó is! Hogy biztosan jól válassz, tudd meg, hogy milyen egy tökéletes melltartó!

Érdekel!


 


Ha tetszett a cikk, osszad meg a barátaiddal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.