SEGÍTSÉG A MENYASSZONYI RUHA KIVÁLASZTÁSÁHOZ

Ha mostanában lesz az esküvőd, akkor bizonyára már nagyon készülsz, és próbálod megtalálni a neked való, előnyös, és csodálatos esküvői ruhát. Sajnos ez nem mindig sikerül, és néha nagyon félremegy a választás. A végeredmény pedig az esküvői képeken örökre megmarad! Egy rosszul választott menyasszonyi ruha megannyi utólagos megbánást és bosszankodást okoz.

Miért érdemes a menyasszonyi ruha kiválasztásában segítséget kérni?

 • Mert egyedül nem biztos, hogy látod, hogy tényleg jól áll-e a felpróbált ruha? - Szakértő szem kell ahhoz, hogy mindent mérlegelni lehessen.
 • Mert te csak a ruhát nézed, és a "művészi koncepciót". Emiatt beleképzelheted a csinosságot, esetleg akkor is, ha a ruha előnytelen rajtad. - Megtetszik az újságban valami gyönyörűség, de lehet, hogy rajtad rémesen áll.
 • Mert lehet, hogy nem is tudod, hogy milyen fazont keress, hogy mi áll jól egyáltalán? - Divatosat válassz? Vállpánt nélkülit, vagy sellő fazont?
 • Mert nem biztos, hogy a megfelelő boltban próbálsz ruhát venni. - Sajnos nagyon sok menyasszonyi ruha kölcsönzőben vannak gagyi, vacak ruhák.

Mentés

Mentés

Mentés

Amikor előnytelen a menyasszonyi ruha

Amikor előnyös a menyasszonyi ruha

előnyös menyasszonyi ruha jpg

Kérj segítséget! Jelenleg a járvány idején online segítséget tudok nyújtani! Ha elküldesz egy képet a testalkatodról akkor meg tudjuk beszélni, hogy milyen fazonok állhatnak neked jól. Ezután a felpróbált ruhákról küldhetsz képet, vagy akár online "közvetítéssel" meg is mutathatod a kiválasztott ruhát, és segítek eldönteni, hogy melyik áll a legjobban.

Ne bízd a vakszerencsére a legszebb napod sikerét!

Az online tanácsadás ára: 10.000 Ft /óra

  Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.


  PARTNEREK
  Jó lenne, ha a gardróbszekrényedben csupa lélegzetelállító, stílusos darab lenne?  Szeretnéd, ha a ruhadarabjaidból (majdnem) végtelen számú kombinációt tudnál összeállítani?

  Ha érdekel kattints ide!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük