SEGÍTSÉG A MENYASSZONYI RUHA KIVÁLASZTÁSÁHOZ

menyasszonyi ruha vásárlás s

Ha mostanában lesz az esküvőd, akkor bizonyára már nagyon készülsz, és próbálod megtalálni a neked való, előnyös, és csodálatos esküvői ruhát. Sajnos ez nem mindig sikerül, és néha nagyon félremegy a választás. A végeredmény pedig az esküvői képeken örökre megmarad! Egy rosszul választott menyasszonyi ruha megannyi utólagos megbánást és bosszankodást okoz.

Miért érdemes a menyasszonyi ruha kiválasztásában segítséget kérni?

  • Mert egyedül nem biztos, hogy látod, hogy tényleg jól áll-e a felpróbált ruha? - Szakértő szem kell ahhoz, hogy mindent mérlegelni lehessen.
  • Mert te csak a ruhát nézed, és a "művészi koncepciót". Emiatt beleképzelheted a csinosságot, esetleg akkor is, ha a ruha előnytelen rajtad. - Megtetszik az újságban valami gyönyörűség, de lehet, hogy rajtad rémesen áll.
  • Mert lehet, hogy nem is tudod, hogy milyen fazont keress, hogy mi áll jól egyáltalán? - Divatosat válassz? Vállpánt nélkülit, vagy sellő fazont?
  • Mert nem biztos, hogy a megfelelő boltban próbálsz ruhát venni. - Sajnos nagyon sok menyasszonyi ruha kölcsönzőben vannak gagyi, vacak ruhák.
  • A ruhavásárlási segítség 10.000 Ft/óra.

Mentés

Mentés

Mentés

Amikor előnytelen a menyasszonyi ruha

Amikor előnyös a menyasszonyi ruha

előnyös menyasszonyi ruha jpg

Kérj segítséget!

Ne bízd a vakszerencsére a legszebb napod sikerét!

EZEK A TÉMÁK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG


PARTNEREK


 


 

kívül-belül vonzó szín és stílustanácsadó logó

KÍVÜL-BELÜL VONZÓ
Soós Katalin szín és stílustanácsadó, stílusszakértő, személyi stylist honlapja
+36-30/9788-571  *  fannykata@t-online.hu

Szín és stílustanácsadás * Szín és stílustanácsadó képzés * Online szín és stílustanácsadó képzés * Kapszula gardrób * Online színkalauz * Gardróbrendezés


Jogi nyilatkozat

A honlap bejegyzései, és anyagai Soós Katalin szín és stílustanácsadó saját szellemi termékei, ezért ezek digitális vagy nyomtatott módon, egészben vagy részben történő másolása, sokszorosítása vagy publikációja tilos a szerző írásbeli  engedélye nélkül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük