ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS

Nincs többé távolság!
Tanuld ki a stílustanácsadó szakmát otthonról, bárhol is élsz a világban!


Mostantól nincs többé szükséged költséges utazásra, a foteled kényelméből is megtanulhatod a stílustanácsadói szakmát!

Ráadásul nem kell az angol nyelvű online tanfolyamokkal bajlódnod, most már magyar nyelven is elsajátíthatod a tudást a Kívül Belül Vonzó Stílusakadémia Online szín és stílustanácsadó képzésén!

MILYEN TERÜLETEN VÁLHATSZ SZAKÉRTŐVÉ?

 • Professzionális színtanácsadó leszel, aki magabiztosan, könnyedén képes a színek világában eligazodni, és képes leszel segíteni másoknak is ebben.
 • Mindenre kiterjedő tudásod lesz a különféle testalkatok előnyös öltöztetésével kapcsolatban
 • Az országban egyedülálló módon tényleg stílusszakértővé válsz, mert a 23 stílust tartalmazó Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer ismeretével képes leszel egészen pontosan megtervezni a hozzád fordulók stílusát.
 • Szakértője leszel a ruhák szabásvonalainak, és a ruhafajták típusainak is, tökéletesen értve, hogy mi miért előnyös, vagy előnytelen valakin.
 • Ismerni fogod a kiegészítők minden csínját-bínját, és néhány egyszerű fogással stílusossá varázsolhatod majd a vendégedet.
 • A melltartóboltosokat megszégyenítő profi tudásra teszel szert a melltartók kiválasztásában és ajánlásában, miután megérted, és elsajátítod a tanfolyamon a melltartók legnagyobb titkait.
 • Természetesen megtanulod majd azt is, hogy hogyan bátorítsd, lelkesítsd, és hogyan ápold a hozzád forduló hölgyek lelkét is, hogy amikor véget ér a tanácsadás, boldogan, elégedetten, és önbizalommal telve távozhassanak tőled.
 • Profin tudsz majd gardróbrendezést csinálni, mert minden tudás birtokában leszel, ami szükséges a magabiztos szelektáláshoz.
 • Ha vásárlásra kerül sor, könnyedén ki tudod majd választani a tökéletes darabokat, minden bizonytalankodás nélkül felismered majd a jó színeket és fazonokat.

EGYSZÓVAL EGY NAGYTUDÁSÚ, PROFESSZIONÁLIS SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ LESZEL, AKI  KÖNNYEDÉN MEGÁLLJA A HELYÉT A VILÁG BÁRMELY SARKÁN!

MELYEK AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS ELŐNYEI?

 • A világon bárhonnan elérhető
 • Nincsenek utazási költségek
 • Kényelmes, hiszen ki sem kell mozdulnod otthonról
 • Interaktív, mert az internet segítségével tudjuk tartani a személyes kapcsolatot, bármikor kérdezhetsz

HOGY MŰKÖDIK AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

A résztvevők

Bárhol is élsz a világban, részt tudsz venni az online szín és stílustanácsadó képzés tanóráin, hiszen az internet megszünteti a távolságokat! Ha azonban nem Európában laksz, és az időzónád más, mint a magyarországi, akkor ezt figyelembe kell venni! Egyrészt, hogy le ne maradj az órákról, másrészt pedig egy esetleges nagy időzóna különbség komoly nehézségeket okozhat a részvételben. (Ebben az esetben érdemes lesz majd a videós, letölthető tanfolyamot választani, amely 2020-ban lesz elérhető!)

A résztvevők száma elvileg bármennyi lehetne, hiszen a net elbírja. Azonban mivel mindig lesz házi feladat is az egyes témákhoz kapcsolódóan, és szeretném a személyes kapcsolatot és mentorálást biztosítani, ezért a résztvevők száma limitált, maximum 10 fővel indítom a csoportot.

Élő adás egy megadott időpontban

Az előre megadott napokon, és időben a tanulók a saját otthonukban (vagy ahol elérhető számukra egy számítógép), felcsatlakoznak a programra. Én szintén felcsatlakozom, és a tanulók mind követik az én élő videó adásomat. Nagyon fontos, hogy az élő közvetítést NE A MOBILTELEFONODON kövesd, hanem egy nagyobb képernyőn, mert rengeteg kép és videó lesz az anyagban, amelyeket jól kell látnod!

 

Az interaktív kapcsolat biztosított!

Habár én nem foglak látni titeket a tanítási órák alatt, (ezért nem számít, hogy éppen pizsama van rajtad, vagy kialvatlannak látszol), de üzeneteket vagy kérdéseket folyamatosan tudsz majd írni nekem, amelyeket én látok (meg a többi tanuló is), és amelyekre és folyamatosan válaszolok az előadás során.

Természetesen a tanfolyam előtt majd Skype-on vagy Facebook messengeren  összeismerkedünk, és a tanfolyam során a házi feladatok ellenőrzése és megbeszélése során is tartjuk majd a személyes kapcsolatot!

A képanyag

Az online szín és stílustanácsadó képzés során több ezer képet, értelmező ábrát, és magyarázó táblát fogok mutatni, hogy jól értsd, és elsajátíthassad a szakma fortélyait. Lesznek gyakorlatok, amelyeket én bemutatok, és te követed a közvetítésben, de lesznek olyan feladatok is, amelyeket egy előre felvett videóm megtekintése után, te fogsz elvégezni önállóan. A gyakorlat eredményét pedig majd átküldöd nekem, hogy leellenőrizhessem, hogy jól csináltad-e.

online szín és stílustanácsadó képzés képanyag

MILYEN SEGÉDANYAGOKAT FOGSZ KAPNI AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS TANULÓJAKÉNT?

A tanfolyami csomagban meg fogsz kapni minden olyan segédanyagot, amelyre szükéged lesz a képzés során. Tehát amikor egy olyan részhez érünk, amit "meg kell tapintani, vagy meg kell szagolni", akkor csak előveszed a csomagban talált segédanyagot, és ugyanúgy elvégezheted majd a gyakorlatokat, mintha egy teremben lennénk.

Amit kapsz majd:

 • 1 garnitúra színpaletta a 14 színtípushoz
 • Bemutató táblák, tablók
 • Termékminták
 • A Tökéletes melltartó című könyvem
 • A Kívül belül Vonzó Stílusrendszer bemutató brossura
 • A házi feladatokhoz szükséges anyagok
 • A 100 darabos színteszteléshez szükséges kendőkészlet
 • Amiből  konkrétan tanulhatsz majd, az a "Kívül-belül Vonzó Stílustanácsadói Kézikönyv, amely 214 oldalon végigvezet majd a szakma csínján-bínján. Így a tanfolyamon jegyzetelésre egyáltalán nincsen szükséged, mert a kézikönyvben minden benne van! Bármikor előveheted, visszakeresheted benne az információkat!
 • Ezek kívül a tanfolyami órákon bemutatott 930 dia anyagát tartalmazó Nagy stílustanácsadó képeskönyv pedig kiváló képi emlékeztető lesz a könnyebb tanuláshoz.

AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS TEMATIKÁJA

1. nap: A színelmélet, és a színtípusok rendszere

2.nap: A színek megismerése és megértése a gyakorlatban

3. nap: A színtesztelés folyamata *

4. nap: Az előnyös frizura, és smink színek

5. nap: A sminkelés elméleti és gyakorlati ismeretei

6. nap: A kiegészítők, a minták

7. nap: Az öltözködés üzenete, a divat

8. nap: Stílusok (A Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer megismerése)

9. nap: Testalkat fajták, a testalkatok jellegzetességei

10.nap: Ruha fazonok, szabásvonalak

11. nap: A jó melltartó titkai, a fürdőruha

12. nap: Ruhafajták, öltözködési hibák

13. nap: Gardróbrendezés, alap ruhatár

14. nap: A vásárlás folyamata

15. nap: Üzleti ismeretek

16. nap: Ismétlés és gyakorlás

+  A Vizsga napja

*  A Te saját színtesztelésed (amikor megállapítjuk a színtípusodat) teljesen kimarad a tanfolyamból! Ezt egy személyes találkozón be tudjuk pótolni, ha valamikor el tudsz jönni hozzám.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA

A tanfolyam 16 alkalmas. Szombaton és vasárnaponként lesznek a tanítási napok,  9-15 óra között lesznek az órák megtartva. A tanítási napokon több szünet is lesz, és egy 3/4 órás ebédidő.

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK

 • Kell egy számítógép, vagy laptop
 • Legyen gyors internet a gépeden
 • Legyen egy hangszóród és mikrofonod a számítógépedhez, vagy kapcsold be ezeket a laptopodon
 • Legyen webkamerád a számítógéphez
 • Telepítsd fel a Zoom-ot és Facebook-ot, és a megadott programokat a gépedre
online szín és stílustanácsadó képzés színtesztelés

KIKNEK AJÁNLOTT AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

Elsősorban azok számára érdemes ezt a formát választani, akik távol élnek Érdtől, akár külföldön is valahol, és emiatt a személyes részvétel akadályozott.

Akik már végzett stílustanácsadók, és valahol már részt vettek egy másik képzésen, de úgy érzik, hogy jó lenne kiegészíteni, vagy elmélyíteni a tudásukat.

Akik rosszabb anyagi körülmények között élnek, és a heti Érdre való utazás komoly plusz anyagi megterhelést jelentene a számukra.

A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS SIKERES ELVÉGZÉSE UTÁN:

 • Bizonyítványt kapsz a szakma ismeretéről, amely feljogosít a stílustanácsadói szakmában való munkára.
 • Jogosulttá válsz a Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadó  megtisztelő cím viselésére, amely garancia a kiváló minőségre.
 • Folyamatos szakmai támogatásban részesülsz.
 • Plusz megrendelésekhez is juthatsz tőlem
 • A honlapodon személyes ajánlást írok.
 • A  Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadók zárt csoportjának is a tagjává válhatsz, ahol folyamatos a kommunikáció
 • Részt vehetsz a zárt körű, csak a Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadók számára rendezett szakmai továbbképző éves konferencián

MIT MONDANAK MÁSOK AZ ONLINE STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉSRŐL?

"Kedves Kati! Ezúton küldöm részedre a visszajelzésemet a Te online oktatásodról.  Bár tudom, hogy én korábban azt jeleztem Neked, hogy a Szín és Stílustanácsadást jobban szeretném személyes órák keretein belül megtanulni, ahogy el is kezdtük, de a kialakult járvány helyzet miatt erre azonban már nem volt lehetőség. Az első online óra után már nem volt ezzel kapcsolatosan kérdésem és kétségem, mert az órák így is konstruktívak, érthetőek és jól követhetőek voltak. Számomra kellemes csalódás volt az online oktatásod, mivel korábban más iskola online oktatásaival nem volt jó tapasztalatom. Óráidon a tanításod minősége mellett elengedhetetlen kiemelni, hogy a technikai működés és minőség is kiváló volt. Számomra rendkívül fontos és nagy segítség, hogy az óráid utólag is visszanézhetőek.

Így összességében is elmondható, hogy az online óráid, képzéseid is érdekesek, magas színvonalat képviselnek és biztosítani tudják a szükséges ismeretanyag átadását.

Köszönjük óráidat és lelkes előadásaidat. M. Tímea„

MENNYIBE KERÜL A TANFOLYAM?

Az online szín és stílustanácsadó képzés ára bruttó: 320.000 Ft, + 100.000 Ft a kendőkészlet ára = 420.000 Ft. Ha már van színkendő  csomagod, akkor természetesen csak a tanfolyam díját kell kifizetned.

HA INKÁBB A SZEMÉLYES SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS ÉRDEKEL, akkor itt találsz információkat róla.

A következő online tanfolyam 2020. június 20.-án indul! Amennyiben akkorra a járvány már véget ér, akkor a tanfolyamot személyes képzés formájában tartjuk meg!

Ha még nem döntöttél, de érdekel részletesebben is a tematika, akkor szívesen elküldöm neked, csak  írj nekem itt!

Kérlek küldd el nekem a stílustanácsadó képzés részletes tematikáját!

Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.

Ha pedig szeretnél jelentkezni a tanfolyamra, vagy valamilyen kérdésed van, akkor pedig írj nekem itt!

Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.

szín és stílustanácsadó képzés reklám s