ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS

Nincs többé távolság!

Tanuld ki a stílustanácsadói szolgáltatást otthonról, bárhol is élsz a világban!

Mostantól nincs többé szükséged költséges utazásra, a foteled kényelméből is megtanulhatod a stílustanácsadói ismereteket! Ráadásul nem kell az angol nyelvű online tanfolyamokkal bajlódnod, most már magyar nyelven is elsajátíthatod a tudást.

A Kívül Belül Vonzó Stílusakadémia Szín és Stílustanácsadó tanfolyama a felnőttképzők nyilvántartásába felvett képzés! (Nyilvántartásba vételi szám: B/2020/000627) A stílustanácsadó képzés 120 órás.

MELYEK AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS ELŐNYEI?

 • A világon bárhonnan elérhető
 • Nincsenek utazási költségek
 • Kényelmes, hiszen ki sem kell mozdulnod otthonról
 • Interaktív, mert az internet segítségével tudjuk tartani a személyes kapcsolatot, bármikor kérdezhetsz

HOGY MŰKÖDIK AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

A résztvevők

Bárhol is élsz a világban, részt tudsz venni az online szín és stílustanácsadó képzés tanóráin, hiszen az internet megszünteti a távolságokat! Ha azonban nem Európában laksz, és az időzónád más, mint a magyarországi, akkor ezt figyelembe kell venni! Egyrészt, hogy le ne maradj az órákról, másrészt pedig egy esetleges nagy időzóna különbség komoly nehézségeket okozhat a részvételben. (Ebben az esetben érdemes lesz majd a videós, letölthető tanfolyamot választani, amely 2021-ban lesz elérhető!)

A résztvevők száma elvileg bármennyi lehetne, hiszen a net elbírja. Azonban mivel mindig lesz házi feladat is az egyes témákhoz kapcsolódóan, és szeretném a személyes kapcsolatot és mentorálást biztosítani, ezért a résztvevők száma limitált, maximum 10 fővel indítom a csoportot.

Élő adás egy megadott időpontban

Az előre megadott napokon, és időben a tanulók a saját otthonukban (vagy ahol elérhető számukra egy számítógép), felcsatlakoznak a programra. Én szintén felcsatlakozom, és a tanulók mind követik az én élő videó adásomat. Nagyon fontos, hogy az élő közvetítést NE A MOBILTELEFONODON kövesd, hanem egy nagyobb képernyőn, mert rengeteg kép és videó lesz az anyagban, amelyeket jól kell látnod!

 

Az interaktív kapcsolat biztosított!

Habár én nem foglak látni titeket a tanítási órák alatt, (ezért nem számít, hogy éppen pizsama van rajtad, vagy kialvatlannak látszol), de üzeneteket vagy kérdéseket folyamatosan tudsz majd írni nekem, amelyeket én látok (meg a többi tanuló is), és amelyekre és folyamatosan válaszolok az előadás során.

Természetesen a tanfolyam előtt majd Skype-on vagy Facebook messengeren  összeismerkedünk, és a tanfolyam során a házi feladatok ellenőrzése és megbeszélése során is tartjuk majd a személyes kapcsolatot!

A képanyag

Az online szín és stílustanácsadó képzés során közel ezer képet, értelmező ábrát, és magyarázó táblát fogok mutatni, hogy jól értsd, és elsajátíthassad az anyagot. Lesznek gyakorlatok, amelyeket én bemutatok, és te követed a közvetítésben, de lesznek olyan feladatok is, amelyeket egy előre felvett videóm megtekintése után, te fogsz elvégezni önállóan. A gyakorlat eredményét pedig majd átküldöd nekem, hogy leellenőrizhessem, hogy jól csináltad-e.

online szín és stílustanácsadó képzés képanyag

MILYEN SEGÉDANYAGOKAT FOGSZ KAPNI AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS TANULÓJAKÉNT?

A tanfolyami csomagban meg fogsz kapni minden olyan segédanyagot, amelyre szükéged lesz a képzés során. Tehát amikor egy olyan részhez érünk, amit "meg kell tapintani, vagy meg kell szagolni", akkor csak előveszed a csomagban talált segédanyagot, és ugyanúgy elvégezheted majd a gyakorlatokat, mintha egy teremben lennénk.

Amit kapsz majd:

 • 1 garnitúra színpaletta a 14 színtípushoz
 • Bemutató táblák, tablók
 • A Kívül belül Vonzó Stílusrendszer bemutató brossura
 • A házi feladatokhoz szükséges anyagok
 • Amiből  konkrétan tanulhatsz majd, az a "Kívül-belül Vonzó Stílustanácsadói Kézikönyv, amely 228 oldalon végigvezet majd az ismeretek csínján-bínján. Így a tanfolyamon jegyzetelésre egyáltalán nincsen szükséged, mert a kézikönyvben minden benne van! Bármikor előveheted, visszakeresheted benne az információkat!
 • Ezek kívül a tanfolyami órákon bemutatott 930 dia anyagát tartalmazó Nagy stílustanácsadó képeskönyv pedig kiváló képi emlékeztető lesz a könnyebb tanuláshoz.

AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS TEMATIKÁJA

1. nap: A színelmélet, és a színtípusok rendszere, a 14 színtípus megismerése

2.nap: A színek felismerése és megértése; gyakorlás a színekkel

3. nap: A színtesztelés folyamata a gyakorlatban, gyakorlás a kendőkkel és színtípusokkal

4. nap: Az előnyös frizura, és smink színek megállapítása,

5. nap: Smink elméleti ismeretek, a bőrápolás és higiénia alapjai

6. nap: A frizura és a sminkelés a gyakorlatban

7. nap: A kiegészítők, és a minták helyes alkalmazása

8. nap: Gyakorlás a színekkel, a mintákkal, kiegészítőkkel

9. nap: A divat története; az öltözködés üzenete

10. nap: A Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer megismerése és alkalmazása

11.nap: Gyakorlás a divattal és a stílusokkal

12. nap: A testalkat fajták megismerése és elemzése, a testalkatok jellegzetességei

13. nap: Gyakorlás a testalkatokkal

14. nap: A különféle testrészek helyes öltöztetése

15. nap: A különféle testalkatokhoz illő öltözködés elsajátítása

16. nap: A különféle ruhafajták megismerése; az öltözködési hibák

17. nap: A leggyakoribb szabásvonalak megismerése, a jó melltartó titkai

18. nap: A gardróbrendezés alapjai, és gyakorlata; az alap ruhatár

19 nap: A gardróbrendezés gyakorlása

20 nap: Üzleti ismeretek, a vállalkozás alapjai, média ismeretek

21. nap: A vásárlás folyamata (üzlet látogatás)

22. nap: Gyakorlás, ismétlés,tesztelés

*  A Te saját színtesztelésed (amikor megállapítjuk a színtípusodat) teljesen kimarad a tanfolyamból! Ezt egy személyes találkozón be tudjuk pótolni, ha valamikor el tudsz jönni hozzám.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA

A tanfolyam 22+1 alkalmas. Szombaton lesznek a tanítási napok,  9-15 óra között lesznek az órák megtartva. A tanítási napokon egy 15 perces szünet is lesz, és egy 3/4 órás ebédidő.

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK

 • Kell egy számítógép, vagy laptop
 • Legyen gyors internet a gépeden
 • Legyen egy hangszóród és mikrofonod a számítógépedhez, vagy kapcsold be ezeket a laptopodon
 • Legyen webkamerád a számítógéphez
 • Telepítsd fel a Zoom-ot a gépedre
online szín és stílustanácsadó képzés színtesztelés

MILYEN TERÜLETEN VÁLHATSZ SZAKÉRTŐVÉ?

 • Professzionális színtanácsadó leszel, aki magabiztosan, könnyedén képes a színek világában eligazodni, és képes leszel segíteni másoknak is ebben.
 • Mindenre kiterjedő tudásod lesz a különféle testalkatok előnyös öltöztetésével kapcsolatban
 • Az országban egyedülálló módon tényleg stílusszakértővé válsz, mert a 23 stílust tartalmazó Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer ismeretével képes leszel egészen pontosan megtervezni a hozzád fordulók stílusát.
 • Szakértője leszel a ruhák szabásvonalainak, és a ruhafajták típusainak is, tökéletesen értve, hogy mi miért előnyös, vagy előnytelen valakin.
 • Ismerni fogod a kiegészítők minden csínját-bínját, és néhány egyszerű fogással stílusossá varázsolhatod majd a vendégedet.
 • A melltartóboltosokat megszégyenítő profi tudásra teszel szert a melltartók kiválasztásában és ajánlásában, miután megérted, és elsajátítod a tanfolyamon a melltartók legnagyobb titkait.
 • Természetesen megtanulod majd azt is, hogy hogyan bátorítsd, lelkesítsd, és hogyan ápold a hozzád forduló hölgyek lelkét is, hogy amikor véget ér a tanácsadás, boldogan, elégedetten, és önbizalommal telve távozhassanak tőled.
 • Profin tudsz majd gardróbrendezést csinálni, mert minden tudás birtokában leszel, ami szükséges a magabiztos szelektáláshoz.
 • Ha vásárlásra kerül sor, könnyedén ki tudod majd választani a tökéletes darabokat, minden bizonytalankodás nélkül felismered majd a jó színeket és fazonokat.

EGYSZÓVAL EGY NAGY TUDÁSÚ, PROFESSZIONÁLIS SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ LESZEL, AKI  KÖNNYEDÉN MEGÁLLJA A HELYÉT A VILÁG BÁRMELY SARKÁN!

KIKNEK AJÁNLOTT AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

Elsősorban azok számára érdemes ezt a formát választani, akik távol élnek Érdtől, akár külföldön is valahol, és emiatt a személyes részvétel akadályozott.

Akik már végzett stílustanácsadók, és valahol már részt vettek egy másik képzésen, de úgy érzik, hogy jó lenne kiegészíteni, vagy elmélyíteni a tudásukat.

Akik rosszabb anyagi körülmények között élnek, és a heti Érdre való utazás komoly plusz anyagi megterhelést jelentene a számukra.

A SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS SIKERES ELVÉGZÉSE UTÁN:

 • Jogosulttá válsz a Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadó  megtisztelő cím viselésére, amely garancia a kiváló minőségre.
 • Folyamatos támogatásban részesülsz.
 • Plusz megrendelésekhez is juthatsz tőlem
 • A honlapodon személyes ajánlást írok.
 • A  Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadók zárt csoportjának is a tagjává válhatsz, ahol folyamatos a kommunikáció
 • Részt vehetsz a zárt körű, csak a Kívül-Belül Vonzó Stílustanácsadók számára rendezett továbbképző éves találkozón

MIT MONDANAK MÁSOK AZ ONLINE STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉSRŐL?

"Kedves Kati! Ezúton küldöm részedre a visszajelzésemet a Te online oktatásodról.  Bár tudom, hogy én korábban azt jeleztem Neked, hogy a Szín és Stílustanácsadást jobban szeretném személyes órák keretein belül megtanulni, ahogy el is kezdtük, de a kialakult járvány helyzet miatt erre azonban már nem volt lehetőség. Az első online óra után már nem volt ezzel kapcsolatosan kérdésem és kétségem, mert az órák így is konstruktívak, érthetőek és jól követhetőek voltak. Számomra kellemes csalódás volt az online oktatásod, mivel korábban más iskola online oktatásaival nem volt jó tapasztalatom. Óráidon a tanításod minősége mellett elengedhetetlen kiemelni, hogy a technikai működés és minőség is kiváló volt. Számomra rendkívül fontos és nagy segítség, hogy az óráid utólag is visszanézhetőek.

Így összességében is elmondható, hogy az online óráid, képzéseid is érdekesek, magas színvonalat képviselnek és biztosítani tudják a szükséges ismeretanyag átadását.

Köszönjük óráidat és lelkes előadásaidat. M. Tímea„

MENNYIBE KERÜL AZ ONLINE SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS?

A tanfolyam 360.000 Ft-ba kerül.

MIKOR LESZ LEGKÖZELEBB ONLINE TANFOLYAM?

Előreláthatólag 2021 szeptemberében indul majd a legközelebbi kurzus.

 

Ha még nem döntöttél, de érdekel részletesebben is a tematika, akkor szívesen elküldöm neked, csak  írj nekem itt!

  Kérlek küldd el nekem a stílustanácsadó képzés részletes tematikáját!

  Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.

  Ha pedig szeretnél jelentkezni a tanfolyamra, vagy valamilyen kérdésed van, akkor pedig írj nekem itt!

   Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.

   szín és stílustanácsadó képzés reklám s