ILYEN VOLT, ILYEN LETT GALÉRIA

Soós Katalin szín és stílustanácsadó stílusszakértő honlapja small

Új frizura új nő!
Ezt szokták mondani, nem véletlenül!

Egy jól megválasztott hajszín, egy előnyös frizura csodákra képes! Megfiatalít, megszépít, és akár kilókkal is kevesebbnek mutat!  Az itt következő képeken láthatod, hogy ilyen volt, és ilyen lett az a néhány vállalkozó kedvű hölgy, aki elvállalta a szereplést a nyilvánosság előtt.

Krisztina

Krisztina azelőtt egyáltalán nem viselt sminket. Mivel a szempillái színtelenek, ezért szinte nem is látszottak a szemei. A szemöldöke ritkás, túl rövid volt. Mivel Krisztina egy Hideg tél típus, így egy picit erősebb sminket is elvisel az arca. A szemöldökét kiigazítottuk és meghosszabbítottuk, majd a szemét kihangsúlyoztuk. Így a tekintete vonzó, és hangsúlyos lett.

Anita

Anita vörös volt, amikor megismerkedtünk. Nagyon szép,  erőteljes, és határozott volt a választott színvilága, amely azonban elnyomta a saját természetes színeit. Mivel Hideg nyár - Tél csoportba tartozik, így a platinaszőke haj mellett döntöttünk. Ez a hajszín megadja neki azt a légiességet, amely kiemeli a ragyogó rózsás bőrét, és személyiségének finomságát.

Marcsi

Marcsinak balra fésült frufruja volt ami nem volt előnyös a számára. Halvány, pasztell ruhákban járt, ami Hideg tél lévén sápasztotta az arcát.  Egy lépcsőzetes vágással, és jobbra fésült frufruval sokkal harmonikusabb lett az arca. A ruhatárát kicseréltük erőteljes, téli színekre. Ez felerősíti a saját, erőteljes színeit, amitől ragyogóvá válik a megjelenése.

Anikó

Anikónak természetes vörös haja van. Magas a homloka, amit a jobbra fésült választék nagyrészt szabadon hagyott. A frizura teljes egészében megmutatta a füleit is.  Valahogy nagyon csupasznak hatott az arca a lesimított frizurával.  A hajszínt meghagytuk, csak egy kis fényt kapott, és egy homlokba hulló frufrut vágtunk neki, ami szépen keretezi az arcát. Oldalt csak a fülcimpák alja látszik ki a frizurából, így arányosabbá váltak a vonásai.

Zsuzsa

Zsuzsa 154 cm, így a majdnem vállig érő haja még alacsonyabbnak mutatta. Sminket nem nagyon viselt eddig, így a nagyon kék szeme nem tudott érvényesülni.  Zsuzsánál a jelszó a "fel!" lett. Sokkal rövidebb, lépcsősre vágott frizurát kapott, amely a fejtetőn még meg is van emelve kissé. Ez a frizura sokkal magasabbnak mutatja. Egy erős fekete szemsminket készítettünk neki, mivel Élénk tél típus, így a ragyogó kék szemei még kékebbnek látszanak.

Lívia

Lívia a tanácsadásra Meleg őszként érkezett, vöröses barna hajjal, és az Ősz típusokra jellemző szeplős arccal. A sötét ruhaszíne és a haja nagyon öregítette, az összes ránca meglátszott rajta.  Hamar kiderült azonban, hogy valójában Világos tavasz típus. Világos, rövid hajjal majd 10 évvel fog fiatalabbnak látszani. (Jelenleg még a hajszín váltás első fázisában van) A Tavaszhoz illő, meleg színekben még a szeplői is majdnem eltűntek, és a ráncai is kisimultak.

Andrea

Andreának magas homloka van, és a régi frizurája ezt nagyon kiemelte. Elvonta a figyelmet a bájos arcáról. A túl vastag és hosszú szemöldök keményítette a vonásait, ezért megszedtük, és rövidítettük. A melírozás megöregítette, a haját inkább őszülőnek mutatta.  A homlokba fésült frizura, a sötétebb, egyenletes hajszín szépen keretezi az arcát, a szemeire terelve a figyelmet. Az előnyös ruhaszínek harmonizálnak a saját színeivel.

Zsuzska

Amikor először találkoztunk, akkor Zsuzska szemöldöke teljesen "szűz" volt, csipeszt még sosem látott. Mivel gyönyörű szemei vannak, ezért nagyon kellett, hogy ezt meg is mutassuk egy szép kerettel, egy rendezett szemöldökkel. Ezért kitéptem a felesleget, és egy szemöldök púderrel áthúztam, hogy határozott vonala legyen. Ezután a szemére tettünk festéket, amellyel kiemeltük a szépségét. Ajkára erős színű, de minimális mennyiségű rúzs került. A frufruját pont az eddig viselt iránnyal szembe fésültük, mert ez az előnyösebb neki.

Marika

Marikának is nagyon ritkás szemöldöke volt, és a szemhéja a külső sarkokban lefittyedt. A frizurája nagyon merev volt, és a színe sem volt a megfelelő, nagyon öregítette a meleg árnyalat.  A szemöldökét megigazítottuk, és kifestettük, majd a szemére felül tusvonalat húztunk, és göndörítő szempillaspirállal megemeltük a szemei külső sarait. A frufruját úgy fésültük, hogy befedje a homlokát, ez sokkal harmonikusabbá teszi az arcát. A hidegebb  árnyalat fiatalítja, és illik a Hideg Tél színtípusához.

Marianna

Mariannának szögletes arcformája van, ezért azt javasoltam neki, hogy lágyítsuk az arcát egy frufruval. Mivel Sötét lágy nyár színtípusba tartozik, ezért a lilás vörös haj túl erős neki. Ezért egy közepesen sötét, natúrbarna hajszínt választottunk a számára. Ez sokkal lágyabb,  bájosabb jelleget ad az arcának.

 

Szeretnél te is megújulni, és kíváncsi vagy, hogy mi állna jól neked?

Tudj meg többet  a stílustanácsadás csomagokról!

Ha eleged van már a húsba vágó melltartókból, akkor rendeld meg a Minden titok, amit egy fantasztikusan jó melltartó kiválasztásához tudnod kell című tudásanyagot!

Egy szuper vásárlási segítség a Hideg tél online színkalauz! Minden előnyös színed egy helyen, mindig kéznél, a mobilodon!

Tudj meg többet erről!

Valósítsd meg az álom ruhatáradat A kapszula gardrób, a jól kombinálható ruhatár című tudásanyag segítségével!

Tudj meg többet erről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük