ONLINE STÍLUSELEMZÉS – FEDEZD FEL A SAJÁT STÍLUSODAT!

Online stílus elemzés banner 2s

Szeretnél stílusosan öltözködni, de nem tudod, hogy hogyan tudnál kialakítani egy rád jellemző, minőségi megjelenést?  Nem kell tovább bizonytalanul állnod a ruhás szekrényed előtt, mert itt a segítség! A Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer segítségével Te is könnyedén felfedezheted a benned rejlő STÍLUSOS NŐT! Az online stíluselemzés lehetőséget biztosít Neked arra, hogy megismerd a különféle stílusokat, és megtudhatod, hogy hogyan lehet felépíteni egy Rád jellemző, egyéni stílust!

SZERETNÉL STÍLUSOS LENNI, DE:

Nem tudod, hogy milyen stílusok vannak egyáltalán?

Nem tudod, hogy mit mivel érdemes párosítani?

Nem tudod, hogy az egyes stílusokhoz milyen kiegészítők illenének?

Nem tudod, hogy a minták közül mi illene hozzád?

Bizonytalan vagy abban, hogy az egyes stílusok közül mi az, ami hordható a testalkatodhoz, vagy az életkorodhoz?

Nem mersz kitörni az unalmas egyformaságból, félsz, hogy nem vagy elég csinos, szép, vagy fiatal ahhoz, hogy feltűnő lehess egy stílusos ruhában?

online stílus elemzés ilyen volt ilyen lesz s

HA ÍGY VAGY EZZEL TE IS, AKKOR EGY ONLINE STÍLUSELEMZÉS SEGÍTSÉGÉVEL MEGTALÁLHATOD A SAJÁT STÍLUSODAT!

 

Összeállítottam Neked egy olyan stílus rendszert, amelyben biztos, hogy megtalálod a hozzád legjobban illő megjelenést! Meg fogod ismerni a különféle stílusokat, megérted a rendszer felépítését, és az egyes stílusok közötti összefüggéseket. Megismerheted a hozzád passzoló mintákat és kiegészítőket, meg fogod látni, hogy mit hogyan lehet párosítani egymással, hogy stílusos, és minőségi legyen a megjelenésed.

MILYEN EGY ONLINE STÍLUSELEMZÉS?

A találkozónkat az interneten fogjuk megtartani. Az otthonod kényelmében, Skype-on tudunk majd beszélgetni.

Megbeszéljük, hogy eddig hogyan öltöztél, mi a jellemző a jelenlegi megjelenésedre, és mi az, amin szeretnél változtatni.

Ezután színes képes tablókon keresztül megismerheted a 23 féle stílust, amelyek az exkluzív, csak itt elérhető Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszert alkotják. Elmondom Neked, hogy az egyes stílusokra mi a jellemző, és így el tudod majd dönteni, hogy ezek közül melyek azok, amelyek a legjobban tetszenek, és szívesen viselnéd ezeket.

Megbeszéljük, hogy az általad kiválasztott, Neked legjobban tetsző stílusokat hogyan tudod az életkorodhoz és a testalkatodhoz alakítani úgy, hogy tökéletes legyen a megjelenésed, és nehogy mellé fogj valamivel.

Összeállítjuk a Rád jellemző stílustérképet, és megkeressük az egymással párosítható stílusokat is.

Megbeszéljük, hogy az egyes stílusokat mikor, milyen alkalmakkor és szituációkban  érdemes viselni.

Megmutatom, hogy az egyes stílusokhoz milyen kiegészítők és milyen minták illenek. Megbeszéljük, hogy ezeket hogyan használd a saját ruhatáradban.

Az online stíluselemzés után elküldöm Neked a kiválasztott stílusok részletes leírását is, hogy alaposan át tudjad tanulmányozni, meg tudd tanulni, és profivá tudj válni a stílusok alkalmazásában.

Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer 1

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED EGY ILYEN STÍLUSELEMZÉSEN?

Mert ezután tudni fogod, hogy milyen a stílusod!

Érteni és ismerni fogod a stílusokat, és könnyedén tudsz majd választani  magadnak ruhákat a Rád jellemző stílusban.

Tudni fogod, hogy mit mivel vegyél fel, és milyen kiegészítőket és milyen mintákat használj az egyes stílusokhoz.

Biztos lehetsz abban, hogy nem leszel unalmas, hanem stílusos, és ragyogó lesz a megjelenésed, ha alkalmazod a megismert szabályokat.

Biztos lehetsz abban is, hogy nem válsz nevetségessé a külsőddel, és a stílusoddal, akárhány éves, vagy akárhány kiló is vagy!

Végre magabiztosan léphetsz ki az utcára, mert tudod, hogy tökéletesen "össze van rakva" az öltözeted!

MIT MONDANAK MÁSOK AZ ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁSRÓL?

 

"Kedves Kati! Ez a nap egy szempillantás alatt elrepült. Bevallom, tartottam a Skype-os megoldástól, nekem nagyon fontos a közvetlen, személyes kontaktus. A mai nap tapasztalata azonban az, hogy megfelelő profizmussal - tudással, személyiséggel, kommunikációval - ez a módszer 80 százalékos hatékonysággal működik a személyes találkozáshoz képest.  Nagyon sokat kaptam, tanultam, tapasztaltam, és nagyon el is fáradtam. Egy nagyon intenzív, tempós, tartalmas bő kilenc órát töltöttünk el együtt. Sokkal többet kaptam Tőled, mint amire számítottam, mint amit ez a csomag hivatalosan tartalmaz.  Köszönök mindent! Szeretettel: Emi"

 

" 2020. március 26-án volt az online stílustanácsadásom, ahol rengetek információt osztottál meg velem. Azt gondoltam/gondolom, hogy az életkor előre haladtával már nagyrészt kialakul, hogy milyen színek, stílusok állnak jól, de még így is sok új dolgot tanultam tőled. Megtudtam, hogy milyen a testalkatom, és ehhez milyen fazonok állnak jól, és miért. Gardróbrendezés során pontosan rávilágítottál a különböző szabásvonalak előnyére és hátrányára. Az online tanácsadás kritikus pontjának a sminktanácsadást tartottam, hisz itt volt mit még tanulnom, de ezt is érthetően elmagyaráztad, rutinosan levezényelted. Nagy élmény volt a veled töltött idő, személyiséged, szakmai tapasztalatod még online is magával ragadó volt. Ez a nap tényleg csak rólam szólt, hisz az alkat, stílus, smink és haj mellett az élet egyéb területeiről is könnyedén tudtunk beszélgetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom: az életben egyszer ezt ki kell próbálni, és jobb előbb, mint utóbb." - Kozma Lajosné Márti

"Online egyéni tanácsadáson vettem részt gardrób rendezéssel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon profi volt, nagyon személyre szabott, nem általánosító. Várom, hogy személyesen is találkozhassunk majd a szín tanácsadáson! " - László Ágnes

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A TANÁCSADÁS?

Kb. 1,5-2 órát vesz igénybe. Ezalatt meg tudunk mindent beszélni, de utána még egy pár órát igényel, hogy az általam elküldött anyagokat átböngésszed. Viszont erre akkor tudsz időt szakítani, amikor Neked megfelel.

 

MILYEN IDŐPONTOKRA LEHET KÉRNI AZ ONLINE STÍLUSELEMZÉST?

Hét közben is, és hétvégén is tudunk szabad időpontokat találni, kivéve a keddeket, mert akkor tanfolyamot tartok.

 

MENNYIBE KERÜL?

A stíluselemzés ára 20.000 Ft, bankilag utalható. Erről Máshová nem sorolt egyéb oktatás megnevezéssel Alanyi adómentes számlát adok, amelyet szinte minden vállalkozásban el lehet számolni (kivéve a KATA-t).

Ha szeretnéd felfedezni a saját stílusodat,
akkor jelentkezz, rendeld meg az online stíluselemzést most!

Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy Soós Katalin stílustanácsadó tárolja és felhasználja az adataimat kommunikáció, hírlevelek és ajánlatok küldésére.

online stílus elemzés Kívül-Belül Vonzó Stílusrendszer s