A MÉDIA HATÁSA A TESTKÉP VÁLTOZÁSÁRA

A média által sugallt testkép

A mai világban a szépségről alkotott ideál messze áll a női test valóságos arányaitól.  A testkép változása összezavar, és frusztrálttá tesz bennünket. A médiában mindig olyan lányokat mutatnak nekünk, akik TÖKÉLETESEK! Ne dőlj be ennek a csalásnak! Ezt azért csinálják, hogy ne legyél megelégedve a testeddel. Tudják azt, hogy a modellekkel összehasonlítva, kövérnek és rondának fogod érezni magad, akárhogyan is nézel ki. A céljuk az, hogy sóvárogva vágyjál arra, hogy te is olyan legyél, mint ezek a légies nők a magazinokban. A végső szándékuk az hogy a kialakult önutálatod miatt megvegyél mindent, amitől azt gondolod, hogy majd hasonlóvá tesz a tökéletesnek hitt testalkathoz. Ezzel a frusztrációval le kell számolni! Itt láthatod, hogy milyen a mai szépségideál. Ez az a testkép, amit be akarnak neked adni, hogy ez a normális és szép. Ne higgy ennek!!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

média sugallta testkép

A valóságos női testkép

Érezd magad gyönyörűnek, akármilyen is vagy! NINCSEN TÖKÉLETES NŐ! Amit látsz az újságokban, az a plasztikai sebészet, a jó smink, és a retusálás eredménye! Egy valóságos nő mindig párnázottabb annál, mint amit az újságban látsz! Gyönyörű vagy 45 kilósan és 98 kilósan is! Az alábbi képen láthatod, hogy egy igazi nő hogy néz ki. A hurkácskák, a nem makulátlan bőr nem szépséghiba!! Ha nem salátalevélen élsz, akkor mindig lesz egy kis pocakod, a bőrödön többnyire lesz narancsbőr is, és a karodon is van husi!! Ez természetes!!

valóságos testkép

hírlevélre való feliratkozás 4

Ingyenes öltözködési ötletek!

Iratkozz fel a hírlevélre, és megkapod az életkorodhoz illő tanácsokat ajándékba!

Feliratkozom!


önértékelési teszt - nő a tükörbe néz

3 perces Önértékelési teszt az önbizalomról

Mennyire szereted a testedet? Mennyire fogadod el önmagad? Töltsd ki ezt az Önértékelési tesztet, és tudd meg, hogy mennyire vagy magabiztos!


önbizalom hiány okai

Melyek az önbizalom hiány okai?

Melyek azok a tényezők, amelyek rombolják az önbizalmunkat? Hogyan tudjuk megerősíteni, és visszaszerezni a magabiztosságunkat?


Ha tetszett a cikk, osszad meg a barátaiddal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük