MILYEN A JÓ MELLTARTÓ?

A nők 99%-a rendszeresen hord melltartót, bár a többség nem szereti, kényelmetlennek találja.  A nagy többségük rossz méretű, vagy rossz fazonú melltartót hord. Miért van ez?
1. Nem vagyunk tisztában a méretünkkel.
2. Nem tudjuk, hogy milyen egy jó melltartó?
3. Nem is nagyon lehet megfelelő méretet találni a boltokban. Sajnos ha valaki nem 80 B vagy C méretű, akkor máris egy tortúrává válik megtalálni a megfelelő méretű melltartót, ha egyáltalán sikerül.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Milyen a rossz melltartó? Rossz méretű és rossz fazonú!

A hátpánt

A rossz melltartó hátpánt kényelmetlen, vagy szorít, vagy lötyög. Bevág a húsba, vagy felugrik a háton.

A vállpánt

A rossz vállpánt lóg és laza, vagy éppen annyira szoros, hogy bevág a vállba. Lehet, hogy folyton leesik a vállról, és mindig fel kell húzogatni.

A rossz kosárfazon

Elől vagy kibuggyan a mell a kosárból, vagy eláll a mellektől, és üreg képződik a kosár, és a mellek között. Az sem jó, ha furcsa formájúra lapítja a melleket.

Teljesen rossz, amikor a melltartó bármelyik része kilátszik a ruha alól! Nem jó választás a szilikon pánt sem, mert ez is csak kilátszik, de még eléggé gusztustalan is a szilikon anyaga miatt. Melltartó nélkül pedig manapság nem illik kimenni az utcára, ez eléggé közönségesnek számít.

A jó melltartó jellemzői

  • A jó melltartó hátpántja kényelmes, észre sem veszed, ha rajtad van.
  • A vállpántok feszesek, kényelmesek, nem vágnak be.
  • A kosár kerekded formát ad.
  • A melltartó a mellre simul, nem áll el sehol a melltől, és nem buggyan ki a mell a kosárból.

A nők 99%-ának rossz a melltartója, és csak szenved egész nap benne. Legyél te egyike azon keveseknek, akiknek a napjai boldogan kényelemben telnek, mert tökéletes melltartó van rajtuk!  Tudj meg minden titkot, amit egy fantasztikusan jó melltartó kiválasztásához tudnod kell!    Rendeld meg a tudásanyagot, válj profivá a melltartó kiválasztásában!

A megfelelő melltartó méret és fazon megtalálása és kiválasztása nem megy öt perc alatt! Rá kell áldozni 1-1,5 órát, és fel kell próbálni legalább 10 darabot, hogy ki tudd választani a legmegfelelőbbet. Mindig vigyél magaddal a vásárláshoz egy fehér, zárt pólót, amelyet ha felveszel, akkor egyértelműen kiderül, hogy jó-e a forma, vagy nem  jó?

Nagy méretű melltartót szeretnél? Keresd az Angelina fehérneműt!