HOGYAN VISELJ FARMERT STÍLUSOSAN?

HOGYAN VISELJ FARMERT STÍLUSOSAN?

Ugye neked is van legalább egy farmered? Ma már az öltözködés szinte kötelező darabjává vált. Azonban nem mindegy, hogy egy jellegtelen öltözet része, vagy stílusosan viseljük? Összeállítottam egy kis galériát arról, hogy hogyan viselj farmert stílusosan?

Először is szükséged lesz egy klasszikus farmerre, ami nem szaggatott, nem koptatott, és nem cuppanós, vagy csípő fazon. A legjobb az egyenes, vagy enyhén szűkülő fazon, ha hosszúak a lábaid, akkor lehet enyhén bővülő trapéz fazon is. Legyen sötétkék, normál magasságú derekú. Ez egy olyan klasszikus fazon, amely szinte mindenhez jól passzol, és minőségi megjelenést biztosít a viselőjének.

Hogyan viselj farmert szexisen?

Ha szexis megjelenésre vágysz, hogyan viselj farmert, hogy ne váljon a megjelenésed közönségessé? Hát úgy, hogy nem túl cuppanós a nadrág! Érdemes valamilyen nőies darabbal eltolni a sportos farmert a nőcisebb irányba, például egy tűsarkú körömcipővel. Egy dögös, testhezálló  bőrblézert is vegyél fel hozzá! Lehet a felső egyszerű top is, vagy akár egy centi (nem több!) ki is villanhat a dekoltázsodból! Válassz hozzá napszemüveget, és valamilyen erőteljes nyakláncot!

Hogyan viselj farmert szexisen

Hogyan viselj farmert kényelmesen?

Ebben az esetben a farmerhoz szuper kényelmes, de csinos és minőségi ruhadarabokat párosíts! Mit szólnál például egy finom anyagú pulcsihoz és hozzá egy puha, meleg, átölelő kardigánhoz? Hogy a lábad se fázzon, viselj a nadrághoz hosszú szárú csizmát! Ha a nadrág szára szűkebb, akkor a nadrágot húzd be a csizmába, de ha trapéz fazonú, akkor a csizma legyen a nadrág szára alatt, belül!

Hogyan viselj farmert kényelmesen 2

Hogyan viselj farmert sportosan?

A sportos megjelenéshez a sportos stílusjegyek használata fog elvezetni. Most jöhet az igazán csak ideillő tornacipő, vagy bebújós cipő! Válassz valamilyen zsebes, öves, felsőt, akár feltekerhető ujja megoldással! Tehetsz fel övet is, ha hosszú és karcsú a derekad. Ne felejtkezz meg a sportos kiegészítőkről sem: valamilyen sportos mintájú sál igazán stílusossá tehet! Pl. csíkos, kockás, skót kockás, vagy etno mintájú pompásan feldobja a legegyszerűbb felsőt is!

Farmert romantikus stílushoz? Igen!

Hogyan viselj farmert romantikusan, hogy a felsőd passzoljon a farmer vagányabb jellegéhez? Természetesen nem egy finom, habos-babos stílusú felsőt kell ilyenkor választani, hanem valamilyen lendületes, vagány, rusztikusabban romantikus felsőt! Ilyen lehet például egy horgolt csipke felső,vagy gyűrt anyagú, esetleg batikolt fajta. Valamilyen vagány, de mégis romantikus fém nyakláncot tegyél fel hozzá! A saru vagy bőrszandál  a legjobb választás hozzá, és egy cuki tarisznya még hozzáadhat a romantikus megjelenéshez.

Hogyan viselj farmert sportosan
Hogyan viselj farmert romantikusan

Viselj farmert tengerészesen is!

Ez a világon a legegyszerűbb, csupán egy csíkos felsőre van szükséged a farmer mellé. Persze nem árt, ha a cipőd és a nyakláncod is a tengerész stílusban van tartva, tehát a legjobb egy vászon bebújós vagy fűzős cipő. Az ékszereid vagy sálad is a tengeri motívumokkal legyenek díszítve. Minden jó, ami kagyló, tengeri csillag, hal, vagy hajózással összefüggő minta. A tökéletes megjelenéshez egy fémgombos, kétsoros blézer illik (ha széles a derekad, vagy túlsúlyos vagy, akkor egysoros legyen a gombolás!)

Hogyan viselj farmert tengerészesen

Bulizáshoz is viselhetsz farmert!

Ha a farmer tényleg klasszikus, akkor egy kicsit elegánsabb öltözethez is felvehető! Nyilván nem operába menéskor kellene viselni, de egy buliba bátran felvehető. Csupán egy csinos, alkalmi felsőre van szükséged! Válassz hozzá egy dögös,  magassarkú szandált, és vagány ékszereket! A bulihoz illik  a csillogás! Viselhetsz színesebb, vagy csillogó sminket is, ha az életkorod megengedi. Vigyél magaddal egy kisebb alkalmi táskát is, amit viszont ne hordjál vállra akasztva, mert ezt a kézben kell fogni!

Hogyan viselj farmert bulizósan

Hogyan viselj farmert a munkahelyeden?

Csak abban az esetben viselj farmert, ha a munkahelyi dresszkód ezt megengedi! Egy kicsit nehéz dolgunk van, mert egy sportos jellegű ruhadarabot kell egy üzleti stílushoz passzítani. Úgy oldható fel az ellentmondás, ha olyan blézert választasz a farmerhez, ami nem egy klasszikus kosztümkabát, hanem kicsit sportosabb. Pl. pamutból van, esetleg az ujja is fel van tűrve gyárilag. Persze ez nem lesz annyira elegáns, de mégis ad valamennyi üzleti jelleget a szettednek. Hozzá inget viselj, és körömcipőt, szögletes vonalú táskával.

Hogyan viselj farmert munkahelyen

Ha tényleg nem jut eszedbe más

Kifogytál az ötletekből, vagy egyszerűen semmi más nincs otthon, csak póló? Ebben az esetben hogyan viselj farmert uncsipólóval úgy, hogy mégis stílusos lehess? A titok a kiegészítők gondos kiválasztásában van. Ha csak úgy felveszed magában a pólót a farmerral, az snassz, jellegtelen. De ha felteszel egy sportos sálat a nyakadba, teszel a farmerre egy szép övet, beteszel egy érdekes fülbevalót a füledbe, máris feldobtad a megjelenésedet. Ehhez a szetthez jó a tornacipő, vagy a balerina cipő is. Sportos válltáskát viselj hozzá.

Hogyan viselj farmert uncsipólóval