CSÍPŐNADRÁG, AVAGY A HASTÁJI HÁJ BUGGYANÁS

Annak ellenére, hogy külföldön már réges-régen a normál, vagy éppen a magas derekú nadrág a divat, Magyarországon valami érthetetlen okból még mindig makacsul tartja magát  a csípőnadrág divatja. Ha megkérdezek fiatalokat a csípőnadrágról, akkor kiderül, hogy számukra ez az egyetlen hordható fajta. Röhejesnek és mamisnak érzik a normál derekú nadrágot. Az idősebbek meg fejcsóválva és elborzadva nézik a kilógó derekakat, nem is beszélve a leüléskor kivillanó bugyikról! Persze nem nagyon lehet másmilyen nadrágot kapni, így sajnos sokszor még az is rákényszerül erre a fazonra, aki egyébként ki nem állhatja. Sokszor nem kevés energiát és utánajárást igényel egy normál derekú nadrág beszerzése.

Összegyűjtöttem a csípőnadrág előnyeit és hátrányait. A következő lista segít eldönteni, hogy érdemes-e a csípőnadrágot választanod?

A csípőnadrág előnyei:

 • Szexis
 • Divatos
 • Nem szorítja a derekadat
 • Hosszítja a derékvonalat

A csípőnadrág hátrányai:

 • Közönséges a kivillanó bugyi
 • Szexuálisan provokáló a csupasz derék és has miatt
 • Megfázhat benne a derekad és a hasad
 • Rövidíti a lábat optikailag
 • Körös-körül kibuggyan a háj a nadrágból.
mufin top 1
mufin top
csípőnadrág

És itt érdemes egy kicsit elidőznünk.

Amikor a tanácsadásaim során ahhoz a részhez érünk, hogy milyen az alakod, és mit nem szeretsz magadon, akkor sokszor éppen a hasi és deréktáji hájat szokták felemlegetni. És valóban, a nadrág dereka fölött ott tornyosul a nemszeretem háj! Ennek logikus magyarázata, hogy mivel a nadrág teteje a csípő legszélesebb része ALATT kezdődik, ezért, hogy ne csússzon le, szükséges az öv feszesre húzása. Emiatt aztán az öv felett feltorlódik, és végül kibuggyan a derék és has. Ezt sokan állandóan meglévő úszóguminak tekintik, és fogyókúrákkal vagy éppen tornával próbálnak megszabadulni a hurkáktól.

Sokszor azonban csak egy "varázspálca ütésre" van csak szükség, hogy eltűnjenek a hurkák. A nadrág derekát feljebb húzva (vagy még jobb lecserélni egy normál derekú nadrágra) a háj csodálatos módra hirtelen eltűnik! Tehát előfordulhat, hogy az állandónak vélt úszógumi csak egy rossz fazon miatti feltorlódás, és egy normál derekú nadrágban mindez sehol nincsen! A normál derekú nadrág teteje valahol a köldök magasságában van, jótékonyan magába foglalja és lesimítja a pocakot, a deréki hájat, és egy sokkal karcsúbb megjelenést biztosít. Ráadásul sokkal ízlésesebb is!

Mégis, akkor kinek áll jól a csípőnadrág?

 • Aki divatozni akar
 • Aki maximum 25 éves
 • Aki teljesen lapos hasú és derekú
 • Aki hosszú lábú alkat
 • Aki nem bánja, hogy az erogén zónáit mutogatja
csípőnadrág, amikor jól áll
hírlevélre való feliratkozás 4

nők a húszas években

A tökéletes női test ideálja állandóan változóban van. Milyen volt az egyes korokban a tökéletes alak?

Elolvasom!


békében a testünkkel

Hogyan élhetünk békében a testünkkel? Hogyan fogadjuk el önmagunkat?

Elolvasom!


önértékelési teszt - nő a tükörbe néz

Töltsd ki a 3 perces önértékelési tesztet, tudd meg, hogy mennyire szereted a tested!

Megcsinálom a tesztet!facebook tábla 1

Látogasd meg a Facebook oldalamat!

Érdekel!

pinterest tábla 1

Ha stílus inspirációkra vágysz, nézd meg a Pinterest képgyűjteményemet!

Megnézem!

4 thoughts on “CSÍPŐNADRÁG, AVAGY A HASTÁJI HÁJ BUGGYANÁS

 1. Nekem, személy szerint ez a favorit nadrágtípus, a normál derekú még hagyján, de a mai extra magas derekútól sikítva menekülök. Amúgy az sem mindegy, ki milyen típusú ember, mert pl én ki nem állhatom, ha a nadrág hozzáér a hasamhoz, ha leülök, feszít és hamarabb leszek rosszul, mint a csípőgatyáknál. Osztom a nézetet, hogy hosszú pólóval, trikóval nincs olyan gond, hogy kilóg ez-az. Sajnálom, hogy már nem lehet kapni normális nadrágot. Ez a mai divat, hogy a nyakamig felér a nadrág dereka, de a bokám meg kilóg és szakadt az egész….háááát…..pfujj.

  1. Sajnos a divat mindig valamilyen irányba kileng, így mindig vannak, akiknek nem áll jól az éppen aktuális trendet követő ruhadarab. A “zacskó” derekú nadrág csak a nagyon hosszú és karcsú derekú alkatoknak áll jól!

 2. Megfelelő méretű nadrágot kell venni, nem három számmal kisebbet, és akkor nem buggyan ki semmi. Megfelelő hosszúságú pólót, trikót, és akkor a has sem látszik. Ha a bugyi fazonja és mérete is megfelelő, akkor az sem lóg ki. Sem más erogén zóna. Szerintem ezen múlik az egész. Jó, persze csípőnadrág és csípőnadrág között is van különbség. Viszont azt én is sajnálom, hogy alig-alig találni másmilyen derekú nadrágot.

  1. Ha lapos a has, vagy éppencsak van, akkor a megfelelő méretű csípőnadrágból nem buggyan ki a háj. De egy nagyobbacska pocak esetén már esélytelen ez a fazon. Ráadásul csak a hosszabb lábú testalkatokon mutat jól. Külföldön már évek óta nem divat a csípőnadrág, de sajnos nálunk még mindig makacsul tartja magát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük