MOLETT ÖLTÖZKÖDÉSI ÖTLETEK

Általános tévhit, hogy csak a karcsú, vékony nők nézhetnek ki jól. Egy 46-os méret feletti nő is szuper vonzó lehet, ha előnyösen öltözködik! Az alábbi molett öltözködési ötletek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy mit érdemes választani, és mit érdemes elkerülni, ha molett vagy.

MOLETT ÖLTÖZKÖDÉSI ÖTLETEK

Még hogy a világos színek kövérítenek? Ha jó a fazon, és az anyagválasztás akkor egyáltalán nem!

A hosszanti csíkok és sávos megosztások jótékonyan osztják fel a test szélességét.

Mivel a peplumos fazon csakis a keskeny csípőjűeknek előnyös, így ezt ne viseld inkább. Ujjatlan felsőt se válassz (csak nagy melegben), mert oda terelődik a figyelem, ahová nem szeretnéd.

Ha nagy vagy, akkor a minta is legyen nagy, arányban veled! Az apró minta tömbösít, megmutatja, hogy mekkora vagy. A nagy mintán eljátszik a szem, és nem vesszük észre a méreteidet

Mit szólnál egy kis aszimmetriához?
Ha a felső alja nem vízszintes, hanem ferde, vagy összevissza, az erőteljesen karcsúsít.

molett öltözködési ötletek 9

Az anyag minősége nagyon fontos! A merev, húzott anyagok kétszer akkorának
mutatnak, míg a jó esésű, lágy anyagok könnyedebbnek, kisebbnek láttatnak.

molett öltözködési ötletek 6

Ha nadrág, akkor soha fényeset, vagy hosszanti koptatottat! Ezek kövérítenek.A nadrág akkor a legjobb, ha puha anyagú, kissé szűkülő, sima, sötét, hosszú

molett öltözködési ötletek 7

Minden nő imádja a keresztben csíkos dolgokat. Ha ez vastag csíkos, és a csíkok a karokra is kifutnak, az egyáltalán nem előnyös. A csíkok legyenek vékonyak, és sűrűek, és oszd meg a látványt egy kigombolt egyszínű kabátkával!

molett öltözködési ötletek 5

A trükköző betétek oldalt mindig beválnak. A sötét paneleket nem vesszük hozzá a test többi részéhez, így a derék karcsúbbnak, vagy a csípő keskenyebbnek látszik ezáltal.

molett öltözködési ötletek 11

Ha szeretnéd megtudni, hogy neked mi áll jól

Vegyél részt egy Szín és Stílustanácsadáson, és ismerd meg a trükköket, amelyekkel sok-sok kilót lehet optikailag lecsalni rólad, és a lehető legcsinosabban tudsz majd öltözködni.

Érdekel!


 

Ha tetszett a cikk, akkor osszad meg a barátaiddal!

3 thoughts on “MOLETT ÖLTÖZKÖDÉSI ÖTLETEK

  1. Kedves Katalin! Alul működő pajzsmirigyem, stressz hatására néha túltáplálkozás amit igyekszem vissza fogni, és gerincsérv műtétem miatt a mozgás hiánya miatt lettem kb.5éve 57kg-ról 75kg, sajnos 65 évesen a bőröm is megsínyli ezt a változást tehát takargatom magam, melleim megereszkedtek ami3x akkora lett a hasam, derekam, combom szintén. Volt időszak amikor igyekeztem különféle fogyókúrákkal, étrend változássál változtatni, de anyagi okok miatt ez hosszú távon nem jött be, az amit elküldött nekem mintákat, meg közelíti amit próbálok magamnak is, nagy segítség az Ön által adott tanácsoknak, szívesen vennék még több tanácsot, és illusztrációt. tisztelettel! Éva.

    1. Kedves Éva!

      Sajnálom, hogy problémái vannak az egészségével! A pajzsmirigy alulműködésre a Spirulina alga tablettát ajánlanám, ami egy picit segít a pajzsmirigyet megmozgatni, így a fogyást is elősegíti. Az öltözködéssel kapcsolatban azt javaslom, hogy az “ápol és eltakar” típusú formátlan, bő leplek helyett, a mellnél hátul megkötős, de enyhén lefelé bővülő fajta felsőket részesítse előnyben. Ez a melleket és a derék mell alatti viszonylag karcsú részét kiemeli, míg a pocakot, és az esetleges hurkákat a derékon jótékonyan eltakarja. Előnyösebbek a 3/4-es ruhaujj hosszúságok, míg a hosszú ujjú ruhák és felsők szélesítenek. Érdemes a kissé mélyebb kivágásokat választani a magasan zárt, kicsi kerek kivágások helyett. Figyeljen arra, hogy a felsők ne pont a legszélesebb csípőrésznél érjenek véget, mert ezek is szélesítenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük